Příspěvky uživatele - 112.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Viking MB 460, 14.4.2009
co myslíte tím držákem karburátoru? 460tka má karburátor přišroubovaný do benzinové nádrže (BS s molitanovým filtrem). jinak rozkres motoru najdete tady.
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 7.4.2009
používání různé tepelné roztažnosti je běžná metoda, používaná pro montáže ložisek. "narváním" ložiska zastudena do hliníkové hlavy byť s pomocí přípravku si říkáte o poškození dosedacích ploch
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 5.4.2009
trošku Vás upřesním, rychloupínky nářadí má i stiga, tempomat je podle mě velké plus když sečete větší plochu, stiga má vyšší světlou výšku,, u mě by zvítězila přesnost (kam zatočím tam jedu) nad tou hravostí (mě osobně nevyhovuje to nabíhání předku... celý příspěvek >
jak s novou motorovou pilou?, 1.4.2009
když o tom není v návodu zmínka tak byste se v tom neměl vrtat . jinak šrouby jsou přístupné po sundání krytu válce, potřebujete torx 27 aspoň 15cm dlouhý, moment je 9Nm (není jednodušší si to nechat udělat?)
Husqvarna 240e nový model, 31.3.2009
pro host - xxx.xxx.50.4 já Stihl prodávám a rád bych kdyby mi konkrétně sdělil které modely se vyrábějí v číně. Beznářaďový systém napínání Stihl používá beze změny už víc jak 10 let, dříve se u nás prodávaly jen na modelech 023C a KSS, netvrdím že... celý příspěvek >
Únik vody z jezírka, 31.3.2009
Dobrý den, problém se nám již podařilo vyřešit. Byla to docela "blbost" z naší strany. Říkali jsme si, že díra nebo trhlina musí dost velká, když utíká tolik vody a tak rychle. Tak jsme vypustili vodu a prohledávali všechny záhyby. jak jsem již... celý příspěvek >
Únik vody z jezírka, 30.3.2009
Děkuji za odpověď. My už z toho prostě blbneme. Jenom se bojím, že najít trhlinu v těch hlubokých překladech folie, bude skoro nadlidský úkol. Když nic nenajdeme... co pak budeme dělat, to fakt nevím... ale díky
Únik vody z jezírka, 30.3.2009
Dobrý den, vybudovala jsem v zimní zahradě jezírko z folie a mám problém s únikem vody. Popis jezírka: Jezírko má (vzhledem k místu v zimní zahradě) neobvyklý tvar. Vzadu (pod dekorací, kde ústí do jezírka vodopád) jsou kolmé stěny, vepředu skoro... celý příspěvek >
pila podrezava, 28.3.2009
nevím jak moc vládnete angličtinou, nějaké tipy zde: http://www.stihllibrary.com/pdf/SharpAdvice110606.pdf
Klapka sani, 26.3.2009
nějak nechápu o co se snažíte, nebo co chcete zjistit, pokud sháníte nějaký díl tak napište výrobce a konkrétní model, takhle se ničeho nedobereme
Klapka sani, 26.3.2009 Obsahuje fotku
klapky sání se používají u dvoutaktních motorů, kde sací kanál není uzavírán pístem a docházelo by k vracení směsi zpět do karburace (na obrázku pozice 18 a 19)
motor Tera Vari, 25.3.2009
takže to byla špatná spojka
Kategorie motorovych pil dle vykonu, 18.3.2009
ta výměna po třech řetězech (někdo uvádí třeba jen dva) je pouze orientační a ty řetězy by se měly používat současně, rozhodující je její opotřebení, kde limitem jsou výtluky o hloubce 0,5mm měřeno na vrcholu zubu viz Sharp Advice For Chain Saw... celý příspěvek >
Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009
s těma katalyzátorama to vidím podobně, až dojde k dalšímu zpřísnění emisí budou mít firmy co začaly s předvýplachem svoje motory vyzkoušený a přidají asi jen kat, zatímco konkurence bude přecházet na novou konstrukci.
Motor křovinořezu, 14.3.2009
a příslušnou část honoráře za překlad můžete radkovi poslat  :-D
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika