Příspěvky uživatele - 146.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní hadice, 11.2.2009
Potřebuji poradit jakou zahradní hadici když bude celé léto na sluníčku (na betoně). Všechny hadice co jsem koupil se upekli nebo ta druhá vnitřní vrstva se odpekla. poraďte nejaký typ hadice která vydrží a máteji odskoušenou. Moc dík
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 7.2.2009
obyč trubky jsou na nějakých asi 80 C a tam 90 min. bude, když ho pustim třeba až kolem poledne. To bych tam musel dát termostatové čidlo na zapnutí.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 3.2.2009
Solarko jsem chtěl svařit z plastovích trubek ale bylo mi řečeno že když bude voda příliš teplá můžou se mafouknout tak už je jem měd nebo radyator. Asi starý radyator dám před něj sklo a zezadu zateplím 2 polistyrenem kvůli ofoknutí větrem.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 30.1.2009
Za pár týdnů budu zkoušet vyrábět filtraci a solární panel. Jestli někdo má něco k tomu čemu bych se měl vyvarovat tak dejte vědět. Jak vypadá pisek v kupovaných pískových filtracích.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika