Příspěvky uživatele - 144.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odstranění kořenů, 8.12.2009
Moc díky, Roundupem jsme to natřeli asi před měsícem a zatim nic.Asi je brzo.Na jaře tedy pokračovat Garlonem.Ještě jednou dík.A.Baluška
Odstranění kořenů, 8.12.2009
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak odstranit kořeny černého bezu, který nám roste u základu baráku?Děkuji
Pokazil jsem kvas?, 25.10.2009
Taky mě to napadlo, protože jsem už přečetl kde co, a nevím co už bych měl pokazit.Právě, že kvas voní nádherně po ovoci, nechutná zrovna dobře a když jsem pálil tak než začal kapat (ocet) to strašně hezky vonělo.
Pokazil jsem kvas?, 20.10.2009
Zdravím, tak mě potkala nemilá věc a to, že mi z octovatěl kvas.Asi 150 kg ovoce. Nevím co dělám špatně. Prosím o radu a zároveň popíšu přípravu kvasu.Kvas nakládám do 30 kg plastových sudů.Dva sudy jsem naložil špendlíkami a rozmělnil na kaši,... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 9.9.2009
Dík za info a za foto, ale odpověď na mou otázku jsem nedostal.Bude mít nějaký vliv na pálenku, když dám mezi dvě Cu trubky mosazný spoj?
Destilační přístroj, 6.9.2009
Zdravím všechny příznivce výtečného mocu.Potřeboval bych poradit, jestli mohu do destilátoru zakomponovat mosazné tvarovky. Bude nebo nebude to mít nějaký vliv na výsledný produkt? Předem díky za rady.
Ředění slivovice, 6.2.2009
Díky za info. O víkendu naředím
Ředění slivovice, 5.2.2009
zdravím všechny milovníky lahodného moravského moku.Mám dotaz.Když mám slivovici s 65 % a chci jí naředit tak na 50 %, kolik mám dolít kojenecké vody.(chci ředit kojeneckou vodou).Je nějaký propočet jak to vypočítat.Předem děkuji za info.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika