Příspěvky uživatele - 119.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 3.12.2006 Obsahuje fotku
Záleží co chcete řezat jestli palivové dřevo nebo kulatinu silných rozměrůpro palivové dřevo bych doporučil stihl 180 nebo husqvarnu 340 popřipadě jonsered 2141 já mám skušenosti z hq 340 a tu bych vřele doporučil  po 6 letech provozu... celý příspěvek >
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 29.11.2006
Musím se přiklonit k těm, co označují Oleomac za šrot všem těm, kteří se jí zastávají vzkazuji nehorázné problémy s olejovým čerpadlem. Ty pily totiž mají čerpadla pístové. Ty se zanáší a zadírají. Vím o lidech, kteří je měli a nosili mi to na opravu... celý příspěvek >
poraďte Kamile s výběrem pily, prosím, 29.11.2006
Milá Kamilo pro vašeho přítele bych doporučil Husqwarnu 340 stojí kolem 10000kč a je výborná já sám ji vlastním 6 let a neměl jsem s ní sebemenší problém na ty práce, které uvádíte je naprosto ideální já sem s ní zmanipuloval 5ti kubíkový buk to už... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika