|
Příspěvky uživatele - 1.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Živý plot - jílovitá půda, 17.8.2011 Dobrý den, prosím o radu. Chci okolo pozemku, který má celkem jílovitou půdu (bývalé pole) vysadit živý plot. Přemýšlel jsem o thůji smaragd - líbí se mě, jenže prý jim nesvědčí jílovitá půda. Takže otázka zní - dá se vysadit v takovéto půdě živý... celý příspěvek > |  | pila Dolmar olej Stihl?, 6.2.2009 Tak asi raději objednám ten dolmar :-), díky moc za radu a ochotu. |  |
|  | pila Dolmar olej Stihl?, 6.2.2009 Díky, jde o to, že Stihl oleje mám po staré pile 2l a nechce se mě ho vyhazovat, navíc prodejnu Stihl mám prakticky za rohem a není tedy problém se "sháněním" dalšího... |  | pila Dolmar + olej Stihl?, 6.2.2009 Zdravím, mam dotaz - koupil jsem novou pilu Dolmar PS 5000, mohu do benzínu bez obav přidávat olej od Stihl-u, nebo se mám raděj poohlédnout po nějakém od dolmaru? Diky za odpověď. |  |
|
|
|