Příspěvky uživatele - 235.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jak sázet česnek, 5.2.2009
Při sázení střídám dva záhony. Na jednom pouze česnek, na druhém okurky, rajčata, papriky. Pod okurky a spol. dávám na jaře hnůj, a na podzim, po těchto plodinách, do vyhnojené půdy česnek. Jinak řečeno - na podzim hnůj pod česnek NE!
Zalamování květenství česneku?, 5.2.2009
Květenství odstříhávám, nechám jenom pár kontrolních kvůli době sklizni(viz. příspěvky výše). Někdo květy semele na pastu a používá pod maso a pod. Další využití je nechat asi 14 dní louhovat a vodu použít jako postřik.
Mozaika na listech zelené ryngle, 20.8.2008
S vysokou pravděpodobností popisujete příznaky šarky slivoní na zelené ryngli. Strom je předčasným opadem listů oslabován a může být poškozován i slabšími mrazy v zimě - poškozování asimilačního aparátu. Strom také hůř roste a plodí.  Plody u... celý příspěvek >
mám na zahradě hady - co s nimi?, 2.5.2008
Za plotem u zahrady mám navežené kameny z pole - perfektní "zmijoviště". Musela jsem neustále dávat pozor kam šlapu. Pak jsem si pořídila ovce a kozy a ty začaly prostor vypásat. Nejdříve si zmije chránily svoje - dvě ovce měly hadí jed na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika