Příspěvky uživatele - 169.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to peronospora?, 1.6.2012
Dobrý den, je to pomrzlé. Mám toho celou viničku. j.h.
Pěstování chilli papriček Habanero, 29.2.2012
Nevím, jak máte velké prsty, ale hloubka na článek ukazováčku se mi zdá dost. Sázet by se mělo podle dostupných rad asi 3mm pod povrch. Vlhkost vzduchu je věc, která určitě neuškodí, ale rozhodně je nejdůležitější teplo (vůbec ne světlo). Teplota je... celý příspěvek >
citrónovec japonský, 5.2.2009
Dobrý den, trifoliatu mám ve volné půdě již více než deset let. Posledních pět roků je bez zimního krytu. Roste, ale nekvete.Poradí mi někdo proč? Rostlinu jsem koupil jako řízkovance v Kruhu. Děkuji. j.h.
Hnojení, 23.11.2006
Dobrý den, minulý podzim jsem vydatně pohnojil  ovčím hnojem a letos se mi na hroznech projevil ve velké míře nedostatek hořčíku  zasycháním třapiny u cca 20% hroznů. Nadbytek drasla po hnojení pravděpodobně  omezoval příjem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika