Příspěvky uživatele - 210.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krb kouří, 31.7.2012
Plocha (průřez) komínu Sk = plocha vstupu do topeniště St děleno koeficientem K (6 až 10 podle výšky komínu). Jednotky nejlíp v cm2
Oleje a aditiva, 28.2.2012
Za tu cenu celkem snadno - Dolmarácký API TC, JASO FD je tuším za 120,- a je taky dobrý. A myslím že se prodává pod více značkama - viděl jsem naprosto stejné balení, specifikace i barva oleje s nápisem Oregon (cena ale asi za 250,-) Ale to... celý příspěvek >
Měrka omezovacích patek Oregon, 4.11.2011
Měrka položená jako na fotce je špatně (moc vzadu). Ne každý selský rozum velí dobře ;-)
Bříza, 27.10.2011
Větve na bříze řežu začátkem léta kdy už míza neteče. Větší řezy je třeba ošetřit, bříza ráda hnije. Někdo řeže i na podzim/ v zimě před mízou. Koncem zimy/ na jaře kdy teče míza je asi nejhorší doba. Ořezané větve se těžko chytnou, lepší... celý příspěvek >
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 27.10.2011
10 kubíků dřeva najednou je celkem dost, hobby pižlátka u toho často umírají přetížením, ty kvalitní co to snesou mají malý výkon a řezání trvá dlouho (pokud máte čas tak to nevadí). 5 tisíc limit - nezapomeňte na příslušenství, k ceně pily... celý příspěvek >
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011
210.251 (?), 26.10.2011 14:12 PS: Pokud je to v dosahu kabelu (50m od zásuvky), tak nejlepší řešení pro vás bude elektrika Dolmar/Makita ES21xx, tam je za 5k už pila která něco vydrží a řeže slušně...   Gl.
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011
Takhle za levno jsem taky pro Dolmar 45. Pak bych dal výrazně lepší Stihl 211 a ještě lepší Dolmar 420SC, ty jsou ale už za víc peněz..
Sousedův ořešák, 5.8.2011
neřežete = nařežete
Sousedův ořešák, 5.8.2011
Jak už padlo, máte právo větve přesahující nad váš pozemek šetrně odstranit i bez jeho souhlasu. I když máte vztahy na bodu mrazu, tak za ním zajděte, vysvětlete jaký s tím máte problém a jak větev odstraníte abyste stromu ublížil co nejméně (řez... celý příspěvek >
Motorová pila pro amatéra, 4.5.2011
Vemte malou lehkou kvalitně provedenou, výkon 1 - 1,5 kW bohatě stačí, hmotnost nejlíp do 4 kg. Pokud je v dosahu elektrika, tak berte elektrickou - odpadnou starosti s benzínem. Pokud se nevyznáte, tak bazar je loterie, pokud nejde o... celý příspěvek >
Pila Homelite XL2, 6.3.2011
Ta moje brzdu má, a plynovou páčku jen jednu... přesné označení je myslím XL2 super. S tou čínou souhlas, i ta nejlepší těžko vydrží to co ta homelitka. Ta moje má za sebou 20 (?) let a dřeva nařezala opravdu hromady, údržba mizerná, jen nalít... celý příspěvek >
El. řetězovka 30 cm - Makita či Narex?, 27.11.2010
Projděte tu diskuzi, už se to tu probíralo mockrát. Makita 3020A = Dolmar ES 33 kromě barvy shodné pily. Popřemýšlejte i o motoru v ose Dolmar ES 2130, zase Makita je to samé v modrém, cena prakticky stejná D. bývá o něco levnější..   Gl.
Solo nebo Stihl, 14.10.2010
To máte pravdu. Až bude Stihl MS261 stát 13000, tak bych váhal. Když bude za 12 tak nad Dolmarem vyhraje. To samé až bude MS 270 stát 9000, tak jí taky dám přednost před Dolmarem PS500. Já nedoporučuju Dolmar protože D. je můj miláček, ale proto že... celý příspěvek >
Solo nebo Stihl, 13.10.2010
Osobně bych se na vzdálenost vykašlal a vzal Dolmarku, v téhle ceně je PS 500, za 12k je 4605, za 13k 5105. Běžný servis zvládnou všude a záruka atd. se holt pošle (místo 30 budete bez pily 32 dnů).   Stihl 270 je samozřejmě gut, 260, 261... celý příspěvek >
Křovinořez? Stihl fs130?, 7.8.2010
Na tenhle styl je potřeba přesně vědět kde jsou hranice možností stroje a nejít za ně = tohle radit amatérovi je opravdu spíš návod jak to zlikvidovat. Rozdíl mezi "nádrž vydrží hodinu" a "motor se za 10 minut zadře" až tak veliký... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika