|
Příspěvky uživatele - 64.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
množství výhonů jahodníků, 29.10.2008 Dobrý den jsem začátečník, prosím poraďte mi.Mám jahodníky druhým rokem, krásné velké listy, jahod ale moc nebylo.Celý rok poctivě dle návodu přihnojuji Kristalon Jahoda, a teď na podzim vyrostlo na každém jahodníku ohromné množství výhonů je jich... celý příspěvek > |  | Ruční vřetenová sekačka, 23.8.2008 Chci právě koupit vřetenovku Brill classic 30.
Je to to nejlevnější co Brill dělá. Můžete mi ji někdo doporučit?
Mám špatnou zkušenost s AL-KO 380 SM - velice hlučná a odešly plastové "jednosměrné" kolečka. Jde hodně ztěžka, takže... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 19.8.2008 Doporučuji návštěvu lesnických stránek, tam probíhají diskuze od lidí z oboru. |  | stříhání vřesů, 18.5.2006 Vřes (Calluna) kvete na podzim, vřesovec (Erika) na jaře - i tady ale existují vyjímky z pravidla :-) Vřes se stříhá tak o jednu třetinu na jaře, zhruba mezi 15.3. a 15.4. a vřesovec po odkvětu. |  |
|
|
|