Příspěvky uživatele - 208.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak daleko od plotu, 17.4.2009
a az habr budete strihat trefite drat a je vymalovano.
Stihl ms 230 olejové čerpadlo, 12.2.2009
a jeste bych se chtel zeptat, co se muze na tom olejovym cerpadle rozbit?v temate o oleji psali, ze se muze zadrit, ale tim asi nemysleli zadreni jako takove, ale spis zaneseni, ktere se proplachnutim odstrani. max nejake zpuchrele tesneni?jinak... celý příspěvek >
Výběr pily na šmrdlání kolem domu, ne šunt, 12.2.2009
kamos ma mot.pilu cmi z nejakyho obchodaku za 2500kc.kdyz jsem vybiral pred rokem ja pilu, tak jsem pily za takovy ceny taky videl. ale nakonec sem koupil stihl, pac mi nikdo nemohl poreferovat jestli mu jakz takz pila drzi a nejsou s ni... celý příspěvek >
Značka řetězu k motorové pile, 11.2.2009
Název výstižný, tak poraďte. slyšel jsem, že řetěz na stihl je měkčí než oregon a že mám používat u stihlky oregon řetěz. Ale teď jsem si tu četl o lištách k pile, kde zase píšete, že originál vydrží, déle než oregon. Tak kudy cesta...
Stihl ms 230 olejové čerpadlo, 2.2.2009
s tim benzinem misto oleje sem mel strach to startovat, abych tak dodatecne neoslavil 40-te vyroci jana palacha. a abych vedel pro priste ten zavit je levej nebo pravej? diky diky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika