|
Příspěvky uživatele - 117.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokosová palma, 7.7.2008 samozřejmně jsem měl namysli kokosovou palmu, poněvadž koksová palma neexistuje |  | Kokosová palma, 7.7.2008 Dobrý den, pokud průvan neni intenzivní,(ve dne v noci) tak to nevadí. Schnutí spodních listů je normální jev. Velmi pochybuji že by ste měly v místnosti 70% vlhkost, za další berte v potaz že koksová palma je velmi náročná na světlo, potřebuje až... celý příspěvek > |  |
|  | Kokosová palma, 3.7.2008 kokosový ořech se přelije hodně horkou vodou,60-80 stupňů, nechá se ve vodě tak do půlky a klíčí po 4 až 8 týdnech, jakmile bude znát klíček můžete zasadit do květináče |  | lucky bamboo, 11.6.2008 jo, dá |  | přesazování washingtonky, 8.6.2008 dobrý den
Rád bych se zaptal lidí co o tom něco ví nebo mají zkušenosti.
Mam 4 letou washingtonku filiferu, a letos na jaře jsem jí přesadil do o něco většího květináče. A když se oteplilo dal jsem jí netradičně do skleníku, a dneska jsem koukal na... celý příspěvek > |  | cykas - semena, 8.6.2008 no, sázet cykas v našich podmínkách do skleníku nebyl asi dobrej nápad. Leda že by ten sklením byl vyhřívaný, to po tom jo. Nejlepší je sázet cykas na podzim, někam do vlhka a tepla, tedy na radiátor. Stim mam nejlepší skušenosti, ale nemam dobré... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 24.5.2008 to se taky dá uhlídat, je lepší ji zalévat třeba ob den, já to dělám tak že dokud nevypije to co má v misce tak nedostane novou! ale i vobčas se mi stane že ji dám tolik vody co jindy ale přesto si ji několik dní nevezme, v tom případě vodu z misky... celý příspěvek > |  | Druh Palmy?, 23.5.2008 dobrý den, vlastníte jednu znejlepších palem pro naše zahrady, máte trachycarpus fortunei! a krásnou, neotálejte a šup s ní do zahrady. Je spoustu stránek jak na to. Tak hodně štěstí |  | Kokosová palma, 23.5.2008 čau mončo, myslím ne vlastně vím že naprosto na to samé sa ptala už jedna paní nahoře já sám jsem jí odpověděl. Ale podle toho co jste uvedla, myslím že vám palmyčka vydrží dlouho, nezapomeňte pravidelně rosit, hlavně kokos nebo ztvrdne a palma už... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 13.5.2008 jo a na hnojení sem taky zapoměl! no jestly máte tu palmu krátce, tak jí hned nemusíte hojit, stačí začít v létě, a jednou za čtrnáct dní jí zalít (ne na kokos, jen na hlínu) tekutým hnojivem na palmy. Jak ředit je na obalu. A stačí jí prolít aby... celý příspěvek > |  |
|  | Kokosová palma, 13.5.2008 jo aha, to mi ušlo. Teď ještě zalévejte ob den, aby v mističce měla do 1 cm vody. Měla by to spolehlivě vychlepstout. Až zažátkem práznin kdy je běžně 30 stupnů deně, ji zalévejte každý den, to i sama poznáte, protože to hned do sebe kopne. A jestly... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 7.5.2008 nic nepřesazujte, kokosová palma je velmi náchylná, zvlášt takhle zkraje co ji máte.Jestly ji prostě musíte mermomocí přesadit, udělejte tak nejmíň za rok i více! Zalévejte klidně na kokos, palmě to rozhodně nevadí |  | palma, 30.4.2008 zřejmně ne no... |  | palma, 28.4.2008 viděly ste už proboha někdy washingtonii?nebo livistonu?zřejmě ne...
tato palma je opravdu z lajdského oka krásná, ale když se blíže podíváte na tuto žumaru nízkou (chamaerops humilis),tak zhlediska přírodního je to zubožená palma, bez delšího... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 21.4.2008 tak hnědý listy ofikat, a stou krabatělostí to je horší, nevím úplně přesně proč to vzniká ale vím že to je nějaká kombinace sluníčka a vody, ale nevím v jaké kombinaci, jestly mokré listy popálilo sluníčko, nebo na čerstvě popálené listy přišla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|