Příspěvky uživatele - 117.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jakou palmu se jedná?, 18.8.2008
jo, ale já to psal první (chamaerops humilis=žumara)
O jakou palmu se jedná?, 15.8.2008
čtěte prosím pozorně, já jsem psal že, až na vyjímky tam rostou washingtonie. A rostou tam o něco více naž na severu itálie
Kokosová palma, 9.8.2008
no, ultrazvukový zvlhčovač je opravdu dobrý. Bohužel má jednu nevýhodu a to že má omezenou životnost. Pak se musí koupit nový, nebo šikulové si vymění keramickou destičku samy. I já jsem ho používal, do té doby než mi ho palma přerostla. Za měsíc to... celý příspěvek >
Prečo mi nerastie Cycas?, 8.8.2008
Já taky musím souhlasit s panem Bučkem, s onou konstantní vlhkostí. Např. můj cykas udělal na jaře 3 nové listy, a minulý týden jsem ho přestěhoval do skleníku a začínají pučet další nové listy. Skleník máme pěkně na jih s ideální vlhkostí
O jakou palmu se jedná?, 8.8.2008
ano první palma je phoenix, ale druhá neni na 100% washingtonie ale chamaerops humilis!!!(a to z toho důvodu že až na vyjímky, tak v chorvatsku nerostou washingtonie) A trachycarpus to též neni, protože má tmavší listy
palma, 19.7.2008
povedlo se vám, mi nasadit brouka do hlavy. Tak sem tedy zabořil hlavu do literatury, počeš sem zjistil že podle kmínku chamaerops, ale podle tvaru tvaru listu livistona rotundifolia, bohužel fotka je nekvalitní a nelze vyloučit, to a ani to. Ale já... celý příspěvek >
palma, 18.7.2008
*pardon mezi stolem A židlý
palma, 18.7.2008
tomu se říká životní skušenost, jako jinak jsou ty rozdíly opravdu malé. Ale pro mě je to jako poznat rozdíl mezi stolem židlý
chili papričky, 18.7.2008
dobrý den všem, Jenom se chci podělit o dlouholeté skušenosti s pěstováním čilly papriček. Kdysi jsem sjískal, ale už nevim od kaď, pár semínek a skusil sem jej zasadit. Vím že byl listopad, čily papričky vyrostly. To bylo ještě u našich ve studené... celý příspěvek >
palma, 18.7.2008
a další odborník, nechcete nám říct proč má tato vaše "livistonie"takle zvláštní kmínek?...no možná proto že to ani neni livostonie, už támhle jedna paní nahoře si hodila trapas když si myslela že je to washingtonie.
trachycarpus fortunei (Žumara) - pestovanie, 15.7.2008
Dobrý den, Sem rád že to někdo řek, protože takhle divnou mladou sazenici trachycarpusu sem ještě neviděl!!! Pane petře, to to v tom tunisu prodával ten dědek na ulici pod názvem trachy.?  A děkuju panu Bučkovi za to že je tak znalý(aspoň... celý příspěvek >
trachycarpus fortunei (Žumara) - pestovanie, 12.7.2008
Slovensky mi to moc nejde,tak doufam že sem dobře pochopil otázku a ptáte se jak dlouho jí máte nechat na tom okně. A já odpovídám 14 dni. Ty žluté konce listů, mohou být z přemokření, spálení od sluníčka nebo nastydnutí i když to nevim jak by ste... celý příspěvek >
asi vás zklamu, protože v bytě vám zcela určitě nepřežije přinejenčim zimu. Trachycarpus ale i jiné středomořské palmy, potřebují pohyb vzduhu, kolísání deních a nočních teplot, déšt na zbavování prachu. A s tim balkonem by to možná i mohlo vyjít,... celý příspěvek >
dobrý den Sůl v písku, ve kterém palma roste nikdy vadit nebude, palmové kořeny mají zvláštní schopnost, a to nevšímat si tý soli. A přece kdyby rostlinám ta sůl vadila, nerostly by na pobřeží nebo přímo na pláži žádné rostliny! A trachycarpus není... celý příspěvek >
Kokosová palma, 9.7.2008
Ahoj mirko, kdyby to šlo tak snadno jak to chcete udělat vy, nepotřebovaly by se obsáhlé návody pro pěstitele. Neviklíčí, a od vános už bude ve vnitř plesnivej
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika