|
Příspěvky uživatele - 245.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pinus nigra ´Pyramidalis´ - rozměry v dospělosti?, 11.1.2007 Už ji mám, koupila jsem jí ve výšce 1,20m asi 900Kč, ale je moc krásná, už se těším, až se u nás zabydlí. Shodou okolností jsem ji viděla i vzrostlou v nedalekém okolí, opravdu pěkný kousek.
Ještě mi prosím poraďtě, s jakýmí dřevinami, nebo... celý příspěvek > |  | jehličnany hnědnou, 26.11.2006 Sice přímo neporadím, ale pokud mi na zahradě vyvstal podobný problém, odstřihla jsem větvičku a šupky hupky s ní do zahradnictví, kde jsme je koupila - vždycky mi poradily. |  |
|  | stříhání tůjí, 13.11.2006 Zkuste se podívat na:
http://dendro.mojzisek.cz/re_tvarovani.php
nebo
http://www.chovatelka.cz/chovatelka/clanek/11--zive-ploty---vysadba--udrzba--strihani.html
PS: Do toho!
Zdraví Ivka |  | Tvarované buxusy, 7.11.2006 nemůžete zveřejnit nějaké foto? |  | z čeho živý plot? thuja nebo cupressocyparis?, 6.11.2006 Tak se zdařilo. Tohle je 4 roky starý plot z thuja brabantů, lehce zanedbaný po nedokonalém sestřihu - zjara napravím, no a zahrada po velkém harakyry. Plot nafocený jinak nemám a teď při brzkém soumraku to stěží stihnu, snad pomůže i to, že sazenice... celý příspěvek > |  | Prosím,co může být s jehličnany?, 4.11.2006 I já se ztotožńuji s tímto názorem, náš rotvík nám takto částečně likviduje živý plot z brabantů. |  | Thuja smaragd/elektrické vedení, 4.11.2006 Porazit, nebo zkrátit. Po původním majiteli pozemku máme krásnou thůji, ale brzy začne zasahovat do elektrického vedení, myslíte si, že zkrácení na polovinu by jí ubralo na kráse, nebo udělat radikální odstranění. |  | Pinia nigra pyramid - rozměry v dospělosti?, 1.11.2006 Děkuji |  | Pinia nigra pyramid - rozměry v dospělosti?, 29.10.2006 Chtěla bych se zeptat, jaká je šířka v dospělosti této borovice nebo ve stáří zhruba 20 let , když postranní větve se pnou kolmo k nebi. Děkuji Ivana |  | Spirála z thuje, 24.10.2006 Nemůžete více popsat, co je spirálovník, i když název sám napovídá, jak se s tím pracuje. Děkuji |  |
|  | Cena jehličnanu?, 22.10.2006 Stejný jsme skosili před týdnem, dřevo jsme věnovali kamarádovi, pár větví jsem si nechala na vánoční výzdobu, špičku na vánoční stromeček, zbytek šel do kontejneru na biodpad. Než bych licitovala kolik za to, protihodnotou je uklizená zahrada. |  | thúje které po roce zbělaly a uschly -proč?, 21.10.2006 Ze své zkušenosti mohu jen říci: thuje jsme sázeli o velikosti zhruba 1metru, máme velkého psa a na thuje praží celý den slunce a jsou krásné.
Když jsme sázeli, do díry jsem vkládala 3 tbl. Silvamixu, ale hlavně zaléváme! Po 4 letech je vytvořený... celý příspěvek > |  | Spirála z thuje, 21.10.2006  Kdo poradí, jak vytvořit spirálu z thuje nebo buxusu? |  |
 |
|
|
|