Příspěvky uživatele - 45.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brouk v jezírku, 1.2.2009
Potápníků vroubených jsme toto léto měli v rybníčku desítky, ne-li stovky, ale postupem času jich neustále ubývalo, jak si na nich ryby pochutnávali :-). Ale i přesto jich tam zbyla spousta. Jenom nevím a docela by mě zajímalo, jestli přezimují... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 1.2.2009
Dobrý den. Loni jsme si založili fóliové zahradní jezírko o velikosti asi 6x3m a hloubce asi 120cm. Jezírko jsme napustili, osázeli orobincem, rákosem, lekníny, sítinou atd. a koupili jsme jednoho kapra koie a několik karasů. Zanedlouho se začala na... celý příspěvek >
Bambus Phyllostachys pubescens, 23.11.2008
Děkuji za radu. O jeho stavu Vás budu průběžně informovat
Bambus Phyllostachys pubescens, 22.11.2008
Dobrý den, mockrát děkuji za všechny odpovědi! Chtěl bych se ale dále zeptat, do jakého kupovaného substrátu doporučujte tento bambus přesadit a kdy se vlastně ta správná doba na přesazování. Bambus je nyní v malém květináči, který zcela prorostl,... celý příspěvek >
Bambus Phyllostachys pubescens, 21.11.2008
tomast: Rostlinu pěstuji ze semínka, které jsem zasadil asi v ne příliš šťastnou dobu -koncem června. Snad po měsíci a půl teprve vyklíčila, pomaličku se rozrůstala a přirostla dvě další stébla. Nyní je asi něco málo přes 20 cm vysoký a zespodu mu... celý příspěvek >
Bambus Phyllostachys pubescens, 21.11.2008
Dobrý den, chci jez zmínit, že rostlinu nemám venku, ale doma ve květináči.
Bambus Phyllostachys pubescens, 20.11.2008
Sice jste mi neodpověděl na můj dotaz, ale přesto mockrát děkuji za informace . Neví někdo odpověďi na mé, již zmiňované, otázky?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika