|
Příspěvky uživatele - 45.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brouk v jezírku, 1.2.2009 Potápníků vroubených jsme toto léto měli v rybníčku desítky, ne-li stovky, ale postupem času jich neustále ubývalo, jak si na nich ryby pochutnávali :-). Ale i přesto jich tam zbyla spousta. Jenom nevím a docela by mě zajímalo, jestli přezimují... celý příspěvek > |  | Zakalená voda v jezírku, 1.2.2009 Dobrý den. Loni jsme si založili fóliové zahradní jezírko o velikosti asi 6x3m a hloubce asi 120cm. Jezírko jsme napustili, osázeli orobincem, rákosem, lekníny, sítinou atd. a koupili jsme jednoho kapra koie a několik karasů. Zanedlouho se začala na... celý příspěvek > |  |
|  | Bambus Phyllostachys pubescens, 23.11.2008 Děkuji za radu. O jeho stavu Vás budu průběžně informovat |  | Bambus Phyllostachys pubescens, 22.11.2008 Dobrý den,
mockrát děkuji za všechny odpovědi! Chtěl bych se ale dále zeptat, do jakého kupovaného substrátu doporučujte tento bambus přesadit a kdy se vlastně ta správná doba na přesazování. Bambus je nyní v malém květináči, který zcela prorostl,... celý příspěvek > |  | Bambus Phyllostachys pubescens, 21.11.2008 tomast: Rostlinu pěstuji ze semínka, které jsem zasadil asi v ne příliš šťastnou dobu -koncem června. Snad po měsíci a půl teprve vyklíčila, pomaličku se rozrůstala a přirostla dvě další stébla. Nyní je asi něco málo přes 20 cm vysoký a zespodu mu... celý příspěvek > |  | Bambus Phyllostachys pubescens, 21.11.2008 Dobrý den, chci jez zmínit, že rostlinu nemám venku, ale doma ve květináči. |  | Bambus Phyllostachys pubescens, 20.11.2008 Sice jste mi neodpověděl na můj dotaz, ale přesto mockrát děkuji za informace . Neví někdo odpověďi na mé, již zmiňované, otázky? |  |
 |
|
|
|