|
Popel na zahradu?, 31.12.2008 může se neutralizovat vápeným hydrátem smíchat z kompostem a postupně rovnat Ph |
 |
Popel na zahradu?, 31.12.2008 kde by se vzaly v uhlí těžké kovy??? že by prapravěké stromy a rostliny obsahovaly to co člověk vyrábí oleje a síra beru, oleje síru obsahuje ropa která vzniká zase jen z uhlí..stačí popel dát do sudu s vodou tak na 2 měsíce podle toho jak máte... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pnoucí růže velkokvětá červená, 31.12.2008 Dobrý den scháním pnoucí růži červenou velkokvětou..bohužel nevím jak se jmenuje odborně..poradíte díky..jsem ze středočeského kraje |
 |
obraceč sena za koně, 21.12.2008 chtěl jsem aby byl poháněn vlastní pojezdovou mechanikou jako byl obraceč za koně..tohoto je plný net.přesto děkuji |
 |
aky robix?, 18.12.2008 koupil bych si něco pořádnýho.jako vari honda atd.nebo něco v Mountfildu..prohlížel jsem prospekty a parametry a je to tak na na 4sezony a zase do toho nacpat peníze na opravu |
 |
obraceč sena za koně, 18.12.2008 a jaký existuje za vari???nějaký odkaz nebo něco by nebylo???dík |
 |
obraceč sena za koně, 15.12.2008 a? to je vše??dík |
 |
Co pod pletivo?, 14.12.2008 geotextilie a konce zamačknout rýčem..do roka obroste jemným mechem, takže je též zelený... mám to 10 let a každej to obdivuje, že to vypadá ůžasně |
 |
obraceč sena za koně, 14.12.2008 dobrý den..chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevymyslel obraceč sena za Pf 62 nebo terru na spůsob obraceče za koně, takže tažený a poháněn vlastní mechanikou... dříve to inzeroval nějaký výrobce za terru v zemědělských novinách, ale ty už léta... celý příspěvek > |
 |
co koupit-stihl 210 x hq 137e, 12.10.2008 Mám obje, HQ je výkonější, Stihl má lepší ovládání je to tak nastejno.jestli mohu doporučit tak HQ 142. |
 |
|
 |