Příspěvky uživatele - 169.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popel na zahradu?, 31.12.2008
může se neutralizovat vápeným hydrátem smíchat z kompostem a postupně rovnat Ph
Popel na zahradu?, 31.12.2008
kde by se vzaly v uhlí těžké kovy??? že by prapravěké stromy a rostliny obsahovaly to co člověk vyrábí oleje a síra beru, oleje síru obsahuje ropa která vzniká zase jen z uhlí..stačí popel dát do sudu s vodou tak na 2 měsíce podle toho jak máte... celý příspěvek >
Pnoucí růže velkokvětá červená, 31.12.2008
Dobrý den scháním pnoucí růži červenou velkokvětou..bohužel nevím jak se jmenuje odborně..poradíte díky..jsem ze středočeského kraje
obraceč sena za koně, 21.12.2008
chtěl jsem aby byl poháněn vlastní pojezdovou mechanikou jako byl obraceč za koně..tohoto je plný net.přesto děkuji
aky robix?, 18.12.2008
koupil bych si něco pořádnýho.jako vari honda atd.nebo něco v Mountfildu..prohlížel jsem prospekty a parametry a je to tak na na 4sezony a zase do toho nacpat peníze na opravu
obraceč sena za koně, 18.12.2008
a jaký existuje za vari???nějaký odkaz nebo něco by nebylo???dík
obraceč sena za koně, 15.12.2008
a? to je vše??dík
Co pod pletivo?, 14.12.2008
geotextilie a konce zamačknout rýčem..do roka obroste jemným mechem, takže je též zelený... mám to 10 let a každej to obdivuje, že to vypadá ůžasně
obraceč sena za koně, 14.12.2008
dobrý den..chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevymyslel obraceč sena za Pf 62 nebo terru na spůsob obraceče za koně, takže tažený a poháněn vlastní mechanikou... dříve to inzeroval nějaký výrobce za terru v zemědělských novinách, ale ty už léta... celý příspěvek >
co koupit-stihl 210 x hq 137e, 12.10.2008
Mám obje, HQ je výkonější, Stihl má lepší ovládání je to tak nastejno.jestli mohu doporučit tak HQ 142.
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika