Příspěvky uživatele - 169.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nemažete klepeto, 26.1.2009
naštěstí mě udělal výbrus do druhého dne jeden šikula ze Žlebů..věděl o co Go, že nejsem první a cena byla rozumná..nic jiného to neodneslo..jen mě dali trochu zabrat jehly na ojnicijedna se někam přilepila a než jsem jí našel vynadal jsem celé... celý příspěvek >
nemažete klepeto, 26.1.2009
hlavně trubička..takhle sem udělal motor pantátovi..to bylo řevu
destilační přístroj - pomoc, 25.1.2009
pravá moravská slivovice.za prvé --- 40q žita z maďarska za druhé --- 1/2 litr.trestě z Francie za třetí ---  vykoupen veškerý cukr v hyperobchodech na celé Moravě za čtvrté --- chvála od čechů na moc dobrého kamaráda který mu určitě prodal... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 25.1.2009
tak semě zdá že host - xxx.xxx.202.130 Tz 4k 14 měl ten samej problém s mazáním..nejde do otáček až se kousne když už to nafta nestačí domazat v zápřahu
nemažete klepeto, 25.1.2009
jak máte vyřešenej ten olejovej filtr??ta plsť se mě zdá upně na houno je to každou chvilku zas... a trubička se pak zacpe..to přeci není možný to pořád měnit i když je tam dobrej olej... pokud to není v zápřahu na dlouhou trasu tak to nafta domaže,... celý příspěvek >
Okrasné kačeny na zahradě, 24.1.2009
jak už jsem se zmínil, osobně doma nemám možnost chovat, ale dělám je z kamarádem u něj a jezdíme k panu Moravcovi který jak se domnívám je u nás nejznámější a uspěšný chovatel a vím o čem mluvím! Nevím co paní chovatelka měla na mysli že hledá jen... celý příspěvek >
vrstvy materiálu při založení jezírka, 24.1.2009
pod velké kameny na břehovou zónu se geoška nedává, protože by došlo ke vzlínání a tím ubývání vody v jezírku..lepší dát pod ně ještě jednu vrstvu folie která zbyde z jezírka a kameny pokládat nejploší stranou
Likvidace řas v malém jezírku, 24.1.2009
od klempíře kousek měděného plechu do vody... vyskoušené a ůčiné na tak malé jezírko
nature.hyperlink.cz/exkurze/vyprava.htm
no tak na Ferdův dotaz snad ani nemá cenu reagovat... někdy se podívej ve městě na řeku co dělají kachny a labutě když mrzne... do kurníku nechodí
Okrasné kačeny na zahradě, 23.1.2009
ještě něco, zhora bych je zakryl jen chovatelskou sítí, která vyjde na 22kc za m2..jelikož krahujec je dravec jak má být!! pokud se jedná o zamrznutí, kachny budou celou dobu kroužit po vodě aby jím nezamrzla, bohužel když je kolem -15 už je to nad... celý příspěvek >
Okrasné kačeny na zahradě, 23.1.2009
vřele doporučuji sehnat mladému nějaké kačenky..za prvé jsou už od chovatele zakloubkována na jedno křídlo, takže jen popoletí v po zahradě..kachna nikam neodlétá odletá husa div.ale tu asi neseženetekachna když si navykne je jak pes..opravdu... celý příspěvek >
Poradí někdo? problém s konstrukcí, 13.1.2009
naznač na co to je a určitě se najde řešení
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 5.1.2009
když nevíte kolik oleje tak si kupte v Husqarně nebo kdekoli v takové prodejně cca za 170 kč olej v kanystru s měrkou, vymačknete do malé nádobky a je to na pět litrů, celková dá na asi 30l... než to doma prořežete v pile budete mít vousy jako prorok... celý příspěvek >
MT8 - 132,2, 3.1.2009
Fando já mám origoš sazeč a je to paráda..byl jsem stejně na tom jako ty jen to byl tchán,teď, když už to viděl by nejraději sázel po celej rok a všude i do skalkyprostě jsem byl slepej a chluchej když ze začátku něco prskal tak jsem ho nasadil a... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika