|
nemažete klepeto, 26.1.2009 naštěstí mě udělal výbrus do druhého dne jeden šikula ze Žlebů..věděl o co Go, že nejsem první a cena byla rozumná..nic jiného to neodneslo..jen mě dali trochu zabrat jehly na ojnicijedna se někam přilepila a než jsem jí našel vynadal jsem celé... celý příspěvek > |
 |
nemažete klepeto, 26.1.2009 hlavně trubička..takhle sem udělal motor pantátovi..to bylo řevu |
 |
|
 |
destilační přístroj - pomoc, 25.1.2009 pravá moravská slivovice.za prvé --- 40q žita z maďarska
za druhé --- 1/2 litr.trestě z Francie
za třetí --- vykoupen veškerý cukr v hyperobchodech na celé Moravě
za čtvrté --- chvála od čechů na moc dobrého kamaráda který mu určitě prodal... celý příspěvek > |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 25.1.2009 tak semě zdá že
host - xxx.xxx.202.130 Tz 4k 14 měl ten samej problém s mazáním..nejde do otáček až se kousne když už to nafta nestačí domazat v zápřahu |
 |
nemažete klepeto, 25.1.2009 jak máte vyřešenej ten olejovej filtr??ta plsť se mě zdá upně na houno je to každou chvilku zas... a trubička se pak zacpe..to přeci není možný to pořád měnit i když je tam dobrej olej... pokud to není v zápřahu na dlouhou trasu tak to nafta domaže,... celý příspěvek > |
 |
Okrasné kačeny na zahradě, 24.1.2009 jak už jsem se zmínil, osobně doma nemám možnost chovat, ale dělám je z kamarádem u něj a jezdíme k panu Moravcovi který jak se domnívám je u nás nejznámější a uspěšný chovatel a vím o čem mluvím! Nevím co paní chovatelka měla na mysli že hledá jen... celý příspěvek > |
 |
vrstvy materiálu při založení jezírka, 24.1.2009 pod velké kameny na břehovou zónu se geoška nedává, protože by došlo ke vzlínání a tím ubývání vody v jezírku..lepší dát pod ně ještě jednu vrstvu folie která zbyde z jezírka a kameny pokládat nejploší stranou |
 |
Likvidace řas v malém jezírku, 24.1.2009 od klempíře kousek měděného plechu do vody... vyskoušené a ůčiné na tak malé jezírko |
 |
Okrasné kačeny na zahradě, 24.1.2009 nature.hyperlink.cz/exkurze/vyprava.htm |
 |
Okrasné kačeny na zahradě, 24.1.2009 no tak na Ferdův dotaz snad ani nemá cenu reagovat... někdy se podívej ve městě na řeku co dělají kachny a labutě když mrzne... do kurníku nechodí |
 |
|
 |
Okrasné kačeny na zahradě, 23.1.2009 ještě něco, zhora bych je zakryl jen chovatelskou sítí, která vyjde na 22kc za m2..jelikož krahujec je dravec jak má být!! pokud se jedná o zamrznutí, kachny budou celou dobu kroužit po vodě aby jím nezamrzla, bohužel když je kolem -15 už je to nad... celý příspěvek > |
 |
Okrasné kačeny na zahradě, 23.1.2009 vřele doporučuji sehnat mladému nějaké kačenky..za prvé jsou už od chovatele zakloubkována na jedno křídlo, takže jen popoletí v po zahradě..kachna nikam neodlétá odletá husa div.ale tu asi neseženetekachna když si navykne je jak pes..opravdu... celý příspěvek > |
 |
Poradí někdo? problém s konstrukcí, 13.1.2009 naznač na co to je a určitě se najde řešení |
 |
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 5.1.2009 když nevíte kolik oleje tak si kupte v Husqarně nebo kdekoli v takové prodejně cca za 170 kč olej v kanystru s měrkou, vymačknete do malé nádobky a je to na pět litrů, celková dá na asi 30l... než to doma prořežete v pile budete mít vousy jako prorok... celý příspěvek > |
 |
MT8 - 132,2, 3.1.2009 Fando já mám origoš sazeč a je to paráda..byl jsem stejně na tom jako ty jen to byl tchán,teď, když už to viděl by nejraději sázel po celej rok a všude i do skalkyprostě jsem byl slepej a chluchej když ze začátku něco prskal tak jsem ho nasadil a... celý příspěvek > |
 |