|
Příspěvky uživatele - 253.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokazil jsem kvas?, 28.1.2009 Odrůdu neznám a nejspíš odrůd bylo víc, protože jak jsem psal v této nadmořské výšce celkově moc švestek neroste, tak jsem to musel sbírat všude možně po sousedech, abych vůbec něco v tom sudu měl. Kdybyste měl nějaký typ jaká odrůda by se hodila do... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 28.1.2009 Nedokáži přesně určit kolik toho kvasu bylo. Můj odhad, že toho kvasu bylo necelých 200 litrů, ale to množství kvasu fakt nedokáži určit přesně, a 52% slivovice mám něco přes 17 litrů. Cukr jsem tam žádný nedával. Ale určitě ty švestky nemají takový... celý příspěvek > |  |
|  | Pokazil jsem kvas?, 28.1.2009 Chtěl bych vám všem poděkovat za rady, o které jste se zde podělili. „Palmistr“, když začal nabírat kvas a pouštět ho potrubím do kotle mi ho pochválil, jak voní a jak vypadá. Že jeden z nej, které letos pálil. Že lidi mu tam vozí... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 25.1.2009 Abych úspěšně dotáhl do konce výrobu slivovice musím ještě jednou poprosit o radu vás, kteří s tím máte nemalé zkušenosti. Vypálit to nechám tenhle týden. Tady v různých tématech jsem to nenašel, ale jinde na internetu jsem našel zase spoustu... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 22.1.2009 Já jsem zkoušel prostrčit tou krustou vařečku. Předpokládal jsem, že bych se mohl dostat do něčeho řidšího pod tím, ale nějak mi to nešlo. Ale tak předokládám, že až dolu to takhle husté a tvrté nebude. |  | Pokazil jsem kvas?, 21.1.2009 A máte tam té tekutiny víc? Protože mně se zdá že jí tam moc nemám. Sud jsem zkoušel prosvítit zboku jestli třeba bude vidět, že by to celé plavalo, ale nějak se nepovedlo. Takže tu tekutinu nejspíš mám jen zbooku. |  | Pokazil jsem kvas?, 21.1.2009 Takže, snad jsem zhodnotil vaše rady a počkal delší dobu s kvasem. V současné chvíli vypadá kvast takhle. Žádný cukr ani kvasinky jsem nepřidával, měl jsem to pořád na stejném místě. Teplota, ale spíše ještě klesla. Šumění už neni ze sudu slyšet, ani... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008 Uzavřené to bylo, ale to víko na tom bylo jen položené jako, že skoba na víku nebyla dopnutá. |  | Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008 Zdravím všechny příznivce pálenky.
Chtěl bych poprosit o radu ohledně kvasu ze švestek. Letos poprvé jsem se rozhodl udělat kvas. Nikdy předtím jsem ho nedělal. Podle rad na internetu a všude možně, které jsem pochytil jsem umístil sud s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|