|
Příspěvky uživatele - 58.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úprava převodovky u TK, 26.1.2009 Zdravim
Nevim jaké máte zkušenosti s navazováním rychlostních stupńů nasebe u TK ale já špatné. Jednička, dvojka, trojka pomalá , potom velký skok na čtyřku.
Dnes jsem zjistil že se dá bezproblému v AGROSEVISO PŠ sehnat soukolí třetího... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 24.1.2009 Zdravim všechny
Ahoj Jarku, jestli mohu poprosit o pár fotek upravy originol vozíku na nájezdovku, budu moc rád.
děkuji petr |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 23.1.2009 Moc pěkná hračička.
Při odvijení lana postupuješ jak?
A při navijení?
Pokud jedeš do lesa s navijákem jsi potom schopen za sebou táhnout nějaký vozík s nákladem? |  | TK ruční brzda, 23.1.2009 Ahoj Lukáši,
Mockrát děkuji za ty fotky, moc mně to pomohlo.
U tý MT8 jsou nožní brzdou současně ovládána při brždění všechna čtyři kola, a je tomu i naopak při použití ruční brzdy? |  | TK ruční brzda, 21.1.2009  Zdravim Tě Lukáši, mohu Tě poprosi jeskli bys mně moh u p. ŠÁLKA V AGROSERVISU něco nafoti a poslat třeba sem na f°orum?
jedná se o detailní záběry ruční brzdy MT-8---.mám z veletrhu jen jednu špatnou fotku ,amoc tam... celý příspěvek > |  | TK táhlo ruční brzdy, 21.1.2009  Při repasi svého TK jsem hodně čerpal od kamaráda který už ji měl zasebou. Experimentoval a namísto lanka přední brzdy použil šponováky, ale nedoporučil mně to že udajně se lankem dá brzdná síla přenest líp. Tak to mám přes lanko a jsem... celý příspěvek > |  | TK, 21.1.2009 Závaží používám krátce, původně jsem jezdil bezzávaží, ale co jsem ho namontoval na všechna kola nepozoruji žádný rozdíl v brždění.
Pokud člověk nejezdí bez kvaltu a nenechá to rozjed, nevidim problém.
Jediný problém co jsem zpozoroval, je že co... celý příspěvek > |  | TK ruční brzda, 21.1.2009 zdravim všechny
Ahoj Lukáši, děkuji za ochotu ale dnes jsem telefonoval s p. Šálkem, mají to běžně k dostání.Lukási prosimtě chci se Ti zeptat, jezdíš občas k Šálkovi do firmy? |  | TK, 20.1.2009 Lukáši teď jsem všim na tý fotce toho TK že ji použil k brždění traktoru "váh" je to lepší než klasické lanko? petr |  | TK, TZ, MT, Holder, 20.1.2009 Honzo, tak se pochlub, čekáme na to, doufám že to bude brzy. petr |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 20.1.2009  Tak vidím, že ty problémy s bržděním vleku mají všichni!!!
Budu se snažit něco vymyslet a pkud mě něco napadne, určitě dudu informovat. Docela by mě zajímaly fotky pana Jakla jak předělal originál vozík na nájezdovku, jestli se... celý příspěvek > |  | Vinea - vlek, 19.1.2009 Dotaz na Lukáse a ostatní:
Ten vozík má nájezdovku a nebo prpopojení bovdenem? Jestli bovdenem, hodláš to zachovat a nebo to budeš nějak vylepšovat?
Určitě to musí jít nějak vylepšit i přes ten bovden, jestli to pánové někdo z vás už řesil, tak... celý příspěvek > |  | Vinea - vlek, 19.1.2009  Určitě rozumná řeč, sám jsem z podzimu používal nebržděný vlek a je to velice nepříjemné když cítíte jak vás to potlačí!!! Máš Jirko skušenos, jak nejlépe seřídid brzu TK s vlekem ASN 1500propojenou bovdenem, měla by brzda vozíku brzit dříve než... celý příspěvek > |  | Vinea, 19.1.2009 Zdravim všechny. Lukáši, prosímtě jen prozajímavost kolik jsi dal za ten starši vozík ASN 1500, a v jákým byl stavu, a když jsem u toho zjišťování těch cen kolik sojí ty náboje stěmi koli co jsi pužil na tom staršim vozíku? Dík Petr |  | TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009 Lukáši děkuji za nabídku, ale vlek už mám jen musim nějak vyřešit to sezení pro spolujezdce, většinou místa kam jezdi se z osobákem nedostanu a sám do lesa s motorovkou nechci. |  |
 |
|
|
|