Příspěvky uživatele - 34.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalové čerpadlo, 10.1.2010
Připravuji se na tání sněhu a vybírám pro čerpání vody nové kalové čerpadlo, abych mohla čerpat spodní vodu ze sklepa. Poradí někdo solidní typ za rozumnou cenu? Děkuji. Ch.
Jahoda Giganta, 8.6.2009
I já mám takový pocit že inzerované "Giganty" jsou SENGA Gigana a firmaz Krnova je jen ruská odnož, prostě podvodníci. Neobjednávat, nekupovat!!! A tak zvané popínavé jahody je také pěkný humbuk. Ty mám druhým rokem, nikdy nešly do výšky, i... celý příspěvek >
Dusená kapusta, 25.1.2009
Zdravím, mám odzkoušeno, když už dusená kapusta kysne, tj. vykvašená, nandám do sklenic asi o,75 l se šroubovacím víčkem a uložím v chladném sklepě. Vydrží i rok, svrchu trochu seberu zahnědlé zelí pryč, zbytek se dá normálně konzumovat.
Jak na zloděje vánočních stromků, 26.12.2008
jednoduše, před svátky v dostatečném předstihu polít rozmočenými slepičinci, opakovat každý rok až do jeho vyrostení, uchránili jsme všechny, dnes mají 15 m.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika