|
Příspěvky uživatele - 102.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009 Proto jsem tam psal, že není hluk jako hluk i když má stejnou úroveň decibelů. Já mám něco podobného, téměř pod okny mám autobusovou zastávku, brzdící autobus má přes 80 db, přesto mne to nevzbudí ani v létě kdy spím při otevřeném okně, ale stačí dva... celý příspěvek > |  | Husqvarna versus SD, 24.1.2009 No a tom mluvím, vy snad víte jak je dotyčný fyzicky vybaven? Jestli má pilu dobře seřízenou atd. |  |
|  | Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009 Pane J.S. to je bohužel fakt, ketrý neodpářete ani jedné z pil: jsou hlučné! Jistě je rozdíl mezi 95db a 105db (a to celých 10 db), ale jak už jsem uváděl jinde, jde také o subjektivní pocit jak jej kdo vnímá, protože zatímco milovník klasické hudby... celý příspěvek > |  | jonsered, 24.1.2009 Jonsered a HQ jsou v podstatě totožné pily. Obě značky se výrábějí ve švédsku a liší se pouze venkovním disajnem. Nejpostanější rozdíl bych viděl v tom, že Jonsered má ruokojeť pro levou ruku kolmou k ose pily, což je výhodné při kolmých řezech, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|