Příspěvky uživatele - 102.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009
Proto jsem tam psal, že není hluk jako hluk i když má stejnou úroveň decibelů. Já mám něco podobného, téměř pod okny mám autobusovou zastávku, brzdící autobus má přes 80 db, přesto mne to nevzbudí ani v létě kdy spím při otevřeném okně, ale stačí dva... celý příspěvek >
Husqvarna versus SD, 24.1.2009
No a tom mluvím, vy snad víte jak je dotyčný fyzicky vybaven? Jestli má pilu dobře seřízenou atd.
Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009
Pane J.S. to je bohužel fakt, ketrý neodpářete ani jedné z pil: jsou hlučné! Jistě je rozdíl mezi 95db a 105db (a to celých 10 db), ale jak už jsem uváděl jinde, jde také o subjektivní pocit jak jej kdo vnímá, protože zatímco milovník klasické hudby... celý příspěvek >
jonsered, 24.1.2009
Jonsered a HQ jsou v podstatě totožné pily. Obě značky se výrábějí ve švédsku a liší se pouze venkovním disajnem. Nejpostanější rozdíl bych viděl v tom, že Jonsered má ruokojeť pro levou ruku kolmou k ose pily, což je výhodné při kolmých řezech, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika