|
Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasít, 27.4.2008 Souhlasím s panem Ahojky. Dostala jsem semenáčky štětkovce, rostly a rostly, hezky kvetly, až do koruny sousedovy břízy vyšplhaly. Lampiónky nadělaly. Vysemenily se a zaschly. Soused to vydržel, ale později převisající větve své břízy ořezal. Čištění... celý příspěvek > |
 |
Zahon 2*20m, 27.4.2008 HA, ňáký divný zkratky, kerý eště neznám! Prosím, můžete to vysvětlit? Džekyle?
Díky, Hráběnka |
 |
|
 |
Sekačka s/bez pojedzu, 27.4.2008 Na takovou plochu stačí levnější bez pojezdu.
H. |
 |
Mulčování s použitím kartonu - škodliviny, 27.4.2008 Jedna věc je, co se smí a nesmí; druhá-jak je to doopravdy. Sotva se to dozvíme, pokud nebudeme přímo u výroby.
H. |
 |
Co je to za rostlinu?, 27.4.2008 Nevadlec (celosia) |
 |
Slepice si vyzobávají peří, 26.4.2008  Jedna druhé a to z nouze. A jinak se dokážou pěkně masit, normální šikana a mobbing to je. Docela poučné. Občas to některá nepřežije.
H. |
 |
Mulčování s použitím kartonu, 26.4.2008 Šťastnou cestu a před spaním myslete na Leonarda da Vinci a Julese Verna. Kdo nic nezkusí, nic se nedozví
H. |
 |
vlčí bob a ochránci přírody, 26.4.2008 Já to chápu, ale chtěla jsem na začátku naznačit, že v naší "přírodě" už dávno nejde o původnost. V krajině (kam se vejdou brutálně obdělávané lány, sadové monokultury i takzvaná příroda) my lidé řádíme už tak dlouho, že nějaké bití na... celý příspěvek > |
 |
Mulčování s použitím kartonu... a co noviny?, 26.4.2008 Do toho a žádný strach. Koneckonců karton je ve sběrně druhotných surovin nejvítanější ze všech papírů. Takže asi obsahuje nejméně aditiv a dobře se zpracovává. A téma mělo smysl, já to taky zkusím :). Díky za ně. Móóóžná i ten pokus provedu.
H. |
 |
banánovník - puklice, 26.4.2008 Vyhoďte ho, než se rozlezou jinam. Zkoušela jsem kdysi odstraňovat puklice z fikusu benjamin, mýdlová voda, postřiky, odlupování etc. No bylo to na houby. Ztráta času. A prohlédněte ostatní rostliny, máte-li.
H. |
 |
|
 |
Mulčování s použitím kartonu... a co noviny?, 26.4.2008 A co jednoduchý pokus: karton (lepenku), noviny, dvě nádoby s vodou. Namočit, čekat třeba týden a průběžně pozorovat změny. Bobtnání, kašovitění... zasychání, možná trochu zápach? No a pak by se vidělo.
H. |
 |
Slepice si vyzobávají peří, 26.4.2008  Může to být nedostatkem vitamínů. Mají pestrou stravu? Čím více prostoru a zeleného zobání, tím radostnější KVOK.
H. |
 |
Likvidace mechů na starých velkých kamenech, 26.4.2008 Vysokotlakou myčkou se vhodným nástavcem, aby ty kameny setrvaly.
H. |
 |
vlčí bob a ochránci přírody, 25.4.2008 Rozumím tomu. Jen mi to nedá-jaký je tedy rozdíl mezi např. topinamburem (taky ho jmenovali) a slunečnicemi na poli? A jestli je nevhodné pořizovat si do zahrady vlčí bob, proč se dají semena koupit v obchodě? Kdo má větší pravdu?
H. |
 |
studniční voda jako šutr, 25.4.2008 Philco WD 804- v tom peru asi19 let. Ještě že ji mám...
H. |
 |