Příspěvky uživatele - 184.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozeznat Cyrpis x Thuja?, 23.1.2009
Potvrzuji, ze více druhů cypřišků má svěšený vrchol, stačí se jít podívat do botanických zahrad a arboret. V některých vás i provedou a prakticky ukážou rozdíly mezi zmiňovanými taxony, navíc vám mohou pourčovat donesené větvičky. V... celý příspěvek >
Smutnice - jak zničit v malém bytě, 15.1.2009
Dobrý den, bohužel se mi již po několikáté ve výsevech a v květináčích s řízky poměrně vzácných rostlin objevily mušky smutnice a samozřejmě jejich larvy, které mě spolehlivě ničí právě vzešlé semenáčky a řízkovance. Můžete mně prosím někdo... celý příspěvek >
co nejrychlejší porost, 15.1.2009
Zmiňované svídy, brsleny a ptačí zoby by do 3 až 4 m rostly spoustu let. Topoly zase potřebují slunce. Opravdu nejlepší je habr nebo buk, snesou zastínění a když je budete dostatečně zalévat a hnojit, tak mohou růst dost... celý příspěvek >
borovice osinatá, 14.1.2009
Dobrý den, já viděl jednu ve Znojmě taky tak kolem 3 m, což bude asi maximum.
exotické rostliny ze semen z jižní Evropy, 14.12.2008
Na prvním obrázku je Paliurus spina-cristi, je známý tím, že z něj byla Ježíši při ukřižování udělána trnová koruna. Jinak se dá celkem bez problémů pěstovat venku (chráněná poloha), já tak mám asi 5ti letý semenáč, který už bohatě kvete a plodí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika