Příspěvky uživatele - 78.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Komule ze semen, 29.4.2009
To tedy koukám, protože moji rodiče mají na zahradě komule co se pamatuji (a pamatuji docela dost) a NIKDY se samy nevysemenily. Dokonce se nám nikdy nepodařilo na stejné zahradě nařízkovat, vedle u sousedů to šlo! Nám to šlo taky, ale řízky do jara... celý příspěvek >
Bougainvillea, 23.1.2009
Zkuste Zahradu Čech. Odtud jí mám já. Mám několik barev, teď jsou v hrozném stavu, už jsem je chtěla vyhodit, ale ty špičičky jsou pořád zelené. Přesadím, ostříhám, vršky píchnu do květináče vedle a někdy se chytnou. Ani je na léto nedávám ven, mám... celý příspěvek >
Dipladenie proč opadává, 23.1.2009
Já mám dipladenii na chladné světlé chodbě ve škole, opadávala jen pár týdnů když jsem ji přenesla z venku. Pak vyčouhla, to jsem teď v půli ledna ostříhala a zatím je v pohodě, občas i kvete. Pěstuji ji jako muškáty, mám ji od loňska, tak jsem sama... celý příspěvek >
Čínská růže nekvete lepkavá tekutina, 8.12.2008
Ibišky řezat, řezat, řezat. Nelitujte, dorostou, v půlce ledna je odrbu, že kolikrát nezůstane ani list. Letos ten úplně obyčejný červený jednoduchý vyrostl o 2 metry, kvete už od března v kuse a už se těším na nůžky.Kolegyně se mnou nemluvily asi 14... celý příspěvek >
úzký živý plot, 27.10.2008
Někde jsem si přečetla, že na rostliny, u kterých nechceme, aby se rozrůstaly do šířky stačí vykopat asi 0.5 rygol, vystlat jej umělohmotnou pevnou fólií, naplnit zeminou a vysadit příslušnou rostlinu. Skrz folii kořínky neprorostou, jen je asi třeba... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika