|
Příspěvky uživatele - 245.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
špendlíky - foto, 21.1.2009 Bohužel šarku má strom určitě, ale loni byl obsypaný plody (v minulých letech to bylo horší)..Rouby se mi určitě podaří najít a vyzkouším Váš postup s ponořením dovody. Děkuji za rady.. Z. Hlavička |  | špendlíky - foto, 20.1.2009 Tak to tedy vyzkouším..Ale radši se zkusím domluvit ve školce, kde jsou ochotni toto udělat (sám ještě nemám moc zkušeností). Ještě k tomu špendlíku - na zahradě mého strýce je několik starých stromů, plody jsou velikosti a tvaru švestky a je z nich... celý příspěvek > |  |
|  | špendlíky - foto, 19.1.2009 Dobrý den. Chtěl bych se jenom zeptat, jestli někdo má zkušenosti s roubováním špendlíků na podnož myrobalánu.. Mám v plánu vysadit asi 5 stromků špendlíku a zvažuji buď vysazení odkopků nebo roubovaných stromků. Děkuji Z. Hlavička |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 7.2.2008 Děkuji za všechny informace. Asi to vyřeším vysazením více odrůd a uvidím, která má v našich podmínkách největší šance. |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 6.2.2008 Chtěl bych se ještě zeptat, jestli mimo odrůdy JOJO máte ještě dobré zkušenosti s jinou švestkou - co se týká kvality plodů, vhodnosti k pálení. Jde mi především o to, aby švestky byly co nejvíce podobné švestce domácí a přtom nebylo velké riziko... celý příspěvek > |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 5.2.2008 Odkopky jsem přesazoval před 2 lety, takže plody zatím nejsou. Odkopky pochází také z naší zahrady a mělo by se jednat o odkopky švestek - alespoň mi to tak bylo řečeno... |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 5.2.2008 Dobrý den. V současné době také vysazuji ovocný sad. Mám vysazeno asi 25 švestek (vesměs z odkopků). Dále mám v plánu dosadit cca 30 durancií (také z odkopků) a 20 šlechtěných švestek. Bydlím kousek od Vizovic (okr. Zlín) - cca 440... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|