Příspěvky uživatele - 245.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
špendlíky - foto, 21.1.2009
Bohužel šarku má strom určitě, ale loni byl obsypaný plody (v minulých letech to bylo horší)..Rouby se mi určitě podaří najít a vyzkouším Váš postup s ponořením dovody. Děkuji za rady..  Z. Hlavička
špendlíky - foto, 20.1.2009
Tak to tedy vyzkouším..Ale radši se zkusím domluvit ve školce, kde jsou ochotni toto udělat (sám ještě nemám moc zkušeností). Ještě k tomu špendlíku - na zahradě mého strýce je několik starých stromů, plody jsou velikosti a tvaru švestky a je z nich... celý příspěvek >
špendlíky - foto, 19.1.2009
Dobrý den. Chtěl bych se jenom zeptat, jestli někdo má zkušenosti s roubováním špendlíků na podnož myrobalánu.. Mám v plánu vysadit asi 5 stromků špendlíku a zvažuji buď vysazení odkopků nebo roubovaných stromků. Děkuji Z. Hlavička
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 7.2.2008
Děkuji za všechny informace. Asi to vyřeším vysazením více odrůd a uvidím, která má v našich podmínkách největší šance.
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 6.2.2008
Chtěl bych se ještě zeptat, jestli mimo odrůdy JOJO máte ještě dobré zkušenosti s jinou švestkou - co se týká kvality plodů, vhodnosti k pálení. Jde mi především o to, aby švestky byly co nejvíce podobné švestce domácí a přtom nebylo velké riziko... celý příspěvek >
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 5.2.2008
Odkopky jsem přesazoval před 2 lety, takže plody zatím nejsou. Odkopky pochází také z naší zahrady a mělo by se jednat o odkopky švestek - alespoň mi to tak bylo řečeno...
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 5.2.2008
Dobrý den. V současné době také vysazuji ovocný sad.  Mám vysazeno asi 25 švestek (vesměs z odkopků). Dále mám v plánu dosadit cca 30 durancií (také z odkopků) a 20 šlechtěných švestek. Bydlím kousek od Vizovic (okr. Zlín) - cca 440... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika