Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
stihl, dolmar nebo husq?, 22.11.2008
Vážený p. Panský, dobře jste napsal "téměř u všeho" a je pravda, že těch odkazů jste sem opravdu nacpal moc! Jenže, ne všechny jsou aktuální, ne všechny uvádějí to co tvrdíte! Pokud sem něco dáváte, ověřte si co! Tvrdit, že jednou prodávám,... celý příspěvek >
stihl, dolmar nebo husq?, 21.11.2008
A všiml jste si cestou z práce, datumu toho testu? Je opravdu aktuální, když tu uvedu hodnoty HQ 266 S,  tak tam bude ještě více! A jenom přidám jeden poznatek, ani ta data pro HQ 345 od DLG a HQ nesedí a pokud něco srovnávat, pak náchylnost k... celý příspěvek >
Pane Panský, lžete a to vědomě, či možná nevědomě, ale o to je to horší. Kryt - psal jste o MS 260 a tam je pouze matice a svíčka!!! Jak jste sám napsal, nikdy jste to nedělal, takže pouze a jenom " jedna paní povídala"! Ani ten imbus není... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 21.11.2008
Tak si hlavně dejte pozor na servisní prohlídku u HQ servisu myslím, že mají sepsány v.č. odcizených pil! Troufám si tvrdit, že tato byla před prodejem v regálu některého "vybraného" prodejce! Radek
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 21.11.2008
Ono u HQ je to vůbec jednoduché, nízké kroutící momenty, kliky stavěné na obsah 60 cm3 a montované do strojů s obsahem 75 cm3. Že pane Panský? Radek
28.148 : Můžete mi prosím napsat odkud jste ty hodnoty MS 200T vzal? Děkuji Radek
Jen ještě jedny data : KWF (jenž považuji za skutečné odborníky!), STIHL MS 192 T : přední rukojeť - 2,5 :2,0:3,9 zadní rukojeť - 2,4:2,3:4,3 - hodnocení +!! HQ 346 XP, což se srovnávat nedá, zadní - 4,6:2,5:3,0 přední - 4,3:2,7:2,5. Test proveden... celý příspěvek >
Vážený pane 28.148, doposud jste mi neodpověděl na jedinou otázku ohledně krytu válce HQ x STIHL. Porovnáváte neporovnatelné! Informace o STIHL, SOLO, Dolmar mají zájemci dostávat přímo od prodejců. Navíc na DLG MS 250 vůbec není! HQ 338 XPT také ne... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 21.11.2008
Nevím jak dalece se kámoš "motá", kolem zahradní techniky, ale moc asi ne. Výrobci (3 hlavní), karburátorů mají fabriky na Tchajwanu a v Hongkongu celá léta a karburátory jsou O.K., sypou se jen pokud některý výrobce techniky chce ušetřit a... celý příspěvek >
Také souhlasím Andy, doby kdy AV systém byl tak slabý, že při pracovních otáčkách se ještě zhoršil, jsou nenávratně pryč! Dříve opravdu stačilo porovnat za jak dlouho která pila spadne z pařezu při volnoběhu. Dnes při progresivitě AV dílů to není tak... celý příspěvek >
Husqvarna 575, 21.11.2008
Vážený pane, toto video mne rozhodně o ničem nepřesvědčilo! Nepracuji tak, aby se pila zasypala pilinou! Rozhodující je co a kolik se dostane do ssání a karburace! Rozhodující je propustnost vzduchového filtru a tam je vidět z pohledu kamery vše O.K.... celý příspěvek >
použití dřeva na uzení nebo grilování, 19.11.2008
Nemohu sloužit, neboť jsem je ještě nechutnal :o). Je zajímavé, že při kácení těch pár vrb, co si uvědomuji, jsem žádnou dávku nedostal! Asi to bude tím, že jsou solitérní a podrostu a ztížení je při tom málo. Mohu slíbit, při první příležitosti... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 19.11.2008
Neměl jsem na mysli celý kus, pouze ta nejhorší místa! Kulatý řetěz je méně citlivý na špínu, nemá špičku na řezné hraně, která pak trpí rychlým opotřebením. Hranatý řetěz je převážně na čisté dřevo. Kácení celých stromů! Radek
použití dřeva na uzení nebo grilování, 18.11.2008
Ahoj Jirko, myslel jsem si to, protože ta hořkost se musí projevit i při spalování. Opravdu jsem ze školy dlouho, ale něco z dendrologie mi v té dutině zůstalo! Možná právě ty dubové piliny, jen na ně vzpomenu brrr. P.S. Ozvu se, pojedu k... celý příspěvek >
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008
Sekačky dělám velice zřídka, ale doporučuji určitě před uložením výměnu oleje a vzduchového filtru, benzín také nemusí zůstat. Některé motory mají v karburátoru opět gumotextilní membránu a zase je možný ten samý problém. Radek
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika