|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008  To je přibližně 10 m3 kulatiny a klecová P V3S měla " odvoznost" čerstvé kulatiny 11,5 m3, suché 17,5 m3. Valník narovnaný do 150 cm výšky je jak dlouhý? Výška x délka x délka polena tj. 2 metry, a máte prm na korbě!
Dám sem váhy a... celý příspěvek > |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 11.107, zdravím za večera, to nemáme vyhledávač? Já zase tolik času nemám, ale pro vás něco najdu. Nebude to asi v prm ale v m3.
Radek |  |
|  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 23.11.2008 Nejsem sice pan J.S., ale pár drobností vám k dotazu napíšu. Jaký máte řetěz? 3/8" nebo 0,325". Kulatý nebo hranatý? Řežete přímo v lese, nebo až doma dovezené? To jsou věci které je třeba znát pro určení úhlu broušení!
Radek |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Pokusím se sem vložit jednu tabulku, která by měla dát víc jasno ohledně druhu dřeviny. Jen maličkost k tomuto, borovice a dub, povšiměte si výhřevnosti a měrné hmotnosti, je rozhodující pro dobu použití. Rychlé zatopení a ohřátí systému, nebo... celý příspěvek > |  | Husqvarna 575, 23.11.2008 Dobrý den Andreji, vím kam míříte, ano, systém předčištění u HQ není špatný, jen následky na válcích nalepených velkých pilin jsou patrnější. STIHL vyvíjel a dokončil podobný, začíná ho aplikovat na modelech 171,181 a bude jistě pokračovat. Na řadě... celý příspěvek > |  | jonsered, dolmar nebo husq?, 23.11.2008 Zdravím Jiří, ono to není jen o těch zkreslených informacích (účel zkreslení ponechám stranou), je to i o čtení zdejších příspěvků. Jsou tu a i na jiných servrech, podstatné, platné a i poučné informace, postřehy a zkušenosti. Nejen amatérů,... celý příspěvek > |  | jonsered, dolmar nebo husq?, 22.11.2008 Pane Panský, za 1) čeho chcete přesnou adresu? KWF? Vy nemáte vyhledávače? Za 2) neuvádíte ani přesné, ani zaokrouhlené informace z DLG, ale jak jste sám napsal údaje z HQ materiálů, které jsou průměrné! To je vaše vyjádření! Za 3) pan HH... celý příspěvek > |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 22.11.2008 Obrázek tam můžu dát jakýkoli, ale nezdá se mi to jiné a Ťan- man jsem prolezl, našel jsem plagiáty, ale tak dobré NE! Opravdu nevím?!?
Radek |  | Jonsered CS 2137 nebo Hecht 945, 22.11.2008 Je to klasická konstrukce HQ + J, tedy kovový válec, kovové spodní víčko,(jak s oblibou říká J.S. :o)), v nich stažená ložiska s klikou. Vše uloženo v plastové skříni s olejovou nádrží. Takže havárie nádrže nehrozí v případě poruchy ložisek, jako u... celý příspěvek > |  | jonsered, dolmar nebo husq?, 22.11.2008 No jasně, že kterou radíte, J.S. už se vyslovil. :o)
Radek |  |
|  | Jonsered CS 2137 nebo Hecht 945, 22.11.2008 Pak ten John je výborná volba. Máte-li blízko prodejce HQ, či Jonseredu, neuvažujte dlouho.
Radek |  | jonsered, dolmar nebo husq?, 22.11.2008 Tak kterou Gl? To už jsou zase další tři! Nedělal jsem s nimi, ale podle vás (J.S., vy a další), soudím PS 4600S.
Radek |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 22.11.2008 To je docela zajímavá úvaha. Koukal jsem na ten bazoš a je tam i MS 280C, nezdají se mi šikmooké! Na straně 6, zahradní technika, je 357 XPG a STIHL. Na první pohled to není fack, ale ta cena je opravdu podivná! Spíš mi to připadá jako... celý příspěvek > |  | Jonsered CS 2137 nebo Hecht 945, 22.11.2008 Nenapsal jste druh práce, na kterou by měla pila stačit, ale vzhledem k tomu, že jsem oba modely již "operoval", jednoznačně u mne vítězí Jonsered i přes výhrady jenž k nim mám! ND je jedna z výhod této volby, protože shánět prodejce Werco je... celý příspěvek > |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 22.11.2008 No, dost pochybuji, že by někdo stavěl z dílů pily a pak je prodával výrazně pod cenu! Neznamená to však opravdu, že to musí být nutně čórka. Byl bych určitě ale opatrný!
Radek |  |
 |
|
|
|