Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Obsahuje fotku
To je přibližně 10 m3 kulatiny a klecová P V3S měla " odvoznost" čerstvé kulatiny 11,5 m3, suché 17,5 m3. Valník narovnaný do 150 cm výšky je jak dlouhý? Výška x délka x délka polena tj. 2 metry, a máte prm na korbě! Dám sem váhy a... celý příspěvek >
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008
11.107, zdravím za večera, to nemáme vyhledávač? Já zase tolik času nemám, ale pro vás něco najdu. Nebude to asi v prm ale v m3. Radek
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 23.11.2008
Nejsem sice pan J.S., ale pár drobností vám k dotazu napíšu. Jaký máte řetěz? 3/8" nebo 0,325". Kulatý nebo hranatý? Řežete přímo v lese, nebo až doma dovezené? To jsou věci které je třeba znát pro určení úhlu broušení! Radek
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008
Pokusím se sem vložit jednu tabulku, která by měla dát víc jasno ohledně druhu dřeviny. Jen maličkost k tomuto, borovice a dub, povšiměte si výhřevnosti a měrné hmotnosti, je rozhodující pro dobu použití. Rychlé zatopení a ohřátí systému, nebo... celý příspěvek >
Husqvarna 575, 23.11.2008
Dobrý den Andreji, vím kam míříte, ano, systém předčištění u HQ není špatný, jen následky na válcích nalepených velkých pilin jsou patrnější. STIHL vyvíjel a dokončil podobný, začíná ho aplikovat na modelech 171,181 a bude jistě pokračovat. Na řadě... celý příspěvek >
jonsered, dolmar nebo husq?, 23.11.2008
Zdravím Jiří, ono to není jen o těch zkreslených informacích (účel zkreslení ponechám stranou), je to i o čtení zdejších příspěvků. Jsou tu a i na jiných servrech, podstatné, platné a i poučné informace, postřehy a zkušenosti. Nejen amatérů,... celý příspěvek >
jonsered, dolmar nebo husq?, 22.11.2008
Pane Panský, za 1) čeho chcete přesnou adresu? KWF? Vy nemáte vyhledávače?  Za 2) neuvádíte ani přesné, ani zaokrouhlené informace z DLG, ale jak jste sám napsal údaje z HQ materiálů, které jsou průměrné! To je vaše vyjádření!  Za 3) pan HH... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 22.11.2008
Obrázek tam můžu dát jakýkoli, ale nezdá se mi to jiné a Ťan- man jsem prolezl, našel jsem plagiáty, ale tak dobré NE! Opravdu nevím?!? Radek
Jonsered CS 2137 nebo Hecht 945, 22.11.2008
Je to klasická konstrukce HQ + J, tedy kovový válec, kovové spodní víčko,(jak s oblibou říká J.S. :o)), v nich stažená ložiska s klikou. Vše uloženo v plastové skříni s olejovou nádrží. Takže havárie nádrže nehrozí v případě poruchy ložisek, jako u... celý příspěvek >
No jasně, že kterou radíte, J.S. už se vyslovil. :o) Radek
Pak ten John je výborná volba. Máte-li blízko prodejce HQ, či Jonseredu, neuvažujte dlouho. Radek
Tak kterou Gl? To už jsou zase další tři! Nedělal jsem s nimi, ale podle vás  (J.S., vy a další), soudím PS 4600S. Radek
To je docela zajímavá úvaha. Koukal jsem na ten bazoš a je tam i MS 280C,  nezdají se mi šikmooké! Na straně 6, zahradní technika, je 357 XPG a STIHL. Na první pohled to není fack, ale ta cena je opravdu podivná! Spíš mi to připadá jako... celý příspěvek >
Nenapsal jste druh práce, na kterou by měla pila stačit, ale vzhledem k tomu, že jsem oba modely již "operoval", jednoznačně u mne vítězí Jonsered i přes výhrady jenž k nim mám! ND je jedna z výhod této volby, protože shánět prodejce Werco je... celý příspěvek >
No, dost pochybuji, že by někdo stavěl z dílů pily a pak je prodával výrazně pod cenu! Neznamená to však opravdu, že to musí být nutně čórka. Byl bych určitě ale opatrný! Radek
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika