|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008 44.138, co to je za řetěz Picco Mini -hobby? Znám pouze Picco micro mini = 1,1 a Picco micro, nebo Micro comfort = 1,3. To o čem píšete se týká řetězů bývalých Pici micro nano PMN 1,1 (takzvaný plecháček!), ten již Stihl opustil a jsem tomu rád. Zuby... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 24.11.2008 Tak HH klaním se až k zemi, tohle je pravda hodná zapsání!
I buny se trefil! I Jiří, chlapci to jsou skutečné pohledy do duše hobbysty. Jen na straně brusiče je černý Petr, pokud mu při přebírání zakázky není schopen vysvětlit co provedl! A že se z... celý příspěvek > |  |
|  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 24.11.2008 O tom laseru pochybuji, jinak by to už byla práce jiná. Úbytky zubů při broušení jsou přímo úměrné neschopnosti obsluhy brusky! Je-li obsluha pako, ubývá řetěz více, je-li brusič opravdu Brusič, máte na první dojem, že řetěz ani... celý příspěvek > |  | řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008 Zdravím, na posouzení kvality nemusím číst LP, ani jiné posudky. První posouzení je při broušení, barva (teplota) jiskry mi vždy hodně napoví! SABRE - dnes již neprodávaný - tvrdý, křehký, nedrží zuby. Ano odpadávaly extrémně zuby při řezání tvrdého... celý příspěvek > |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 24.11.2008 U STIHLu to občas proběhlo, někdo poslal v.č. ukradené mašiny, u HQ vím od kolegy, že to snad funguje a chodí mu čísla, ale jak komu chodí, nebo jsou pozorní, to už říct nemůžu.
Radek |  | Motorová pila do 8000,-, 24.11.2008 Bohužel, ale nestojíte. Přečtěte si co jste napsal v předposledním odstavci. Na základě skutečně "objektivní " hlášky jste odsoudil značku s rozhodně větší tradicí a kvalitou, než vlastníte.
Homelite, byla kdysi Značka, po čase se stala majetkem... celý příspěvek > |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Radku, vždyť jsem taky Radek, tak to unesu. Jinak přez e-mail, jsem z okolí Hořic. Na hora jezdím dost často a k Otíkovi také.
Radek |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Pan Ota Cerman je můj velice dobrý známý, prodejce STIHLu a nemohu říci nic jiného než superlativy. Jen do Dolmara se mu asi moc chtít nebude, na druhou stranu zase Dolmar do servisu taky sám asi chtít nebude a tak se to srovná navzájem.
Radek |  | Stihl MS 270 vs Dolmar 500, 23.11.2008 Na regulaci oleje jsem zapoměl, digitál má dnes každá solidní pila ať s regulací, či bez ní. Po přechodu STIHLu od Japonce k Francouzům v zapalování nám bylo řečeno, "ještě uvidíte co všechno s tím dovedem" a už to začíná u MS 280i. Dolmar... celý příspěvek > |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 No myslím, že k posledním dvěma není co dodávat. Dolmar PS 420C je dobrá volba a pokud máte opravdu SERVIS po ruce, pak není co řešit. Už jsem to tu psal, u nás je prodejce Makity (kousek od vás, jen trochu níž) a servisovat Dolmara, či jinou... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl MS 270 vs Dolmar 500, 23.11.2008 Jak jsem napsal v jiném vlákně, zdá se mi, že se dívám na identické pily, jen kartery zrcadlově otočené. Dělení skříně mimo osu je výhodné při mechanickém poškození jedné části. Myslím, že po stránce vibrací na tom bude lépe Dolmar, neboť má... celý příspěvek > |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 A jak daleko je Studenec, Svoboda nad Úpou? MS 270 nyní stojí 11.400,- Kč a to takový rozdíl zase není !
R. |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Jiří, zas taková slohovka to není. Vzhledem k počtu řezů bych se držel farm kategorie a radši vyšší třída. On takový suchý dub je mrcha. U Dolmara se mi líbí možnost verze řetězu 0,325" a 3/8", což u STIHLu např 270/280 jde jen u 280-ky.... celý příspěvek > |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 23.11.2008 Ne, ale sbalí ji a peníze vymáhej po bazaru!! Možná se pletu, nebo vidím duchy zbytečně, ale ta cena...
Radek |  | motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 23.11.2008 Láďo, dal jsem do jiného vlákna fotky číňanů a je tam sice zdařilá STIHL 036, ale tohle je určitě origo, jen ten původ bych očekával od jinud, než z krámu. Na bazoši má paní telefon, jméno, ale jihomoravský kraj!? Pozadí fotky je prostěradlo, tak aby... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|