Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 25.11.2008
ARBe, tady toho zase nenakydalo tolik, jezdil jsem sice s radlicí v neděli a dnes ještě s rozmetadlem posyp, ale po kolena toho není. Jinak mám radši v lese sníh, aspoň to lépe klouže při tahání a nenadělá se takový svinčík. Není tak špinavé... celý příspěvek >
Husqvarna 36, 25.11.2008
To nebyl odhad, to je znalost cen. R.
Demontáž řetězky, 25.11.2008
Tak, tak a fantazie byla u HQ 266, chlapy si to chtěli udělat samy a ouha z pístu trubka. To se prásklo do klíče a doraz byl skrz. Radek
Husqvarna 36, 25.11.2008
To je v pořádku, na opravu záruka půl roku, ale minulá výměna byla reklamací! Při výměně pístu, vždy dávám nový filtr! Je to položka za 80,- Kč a to v rozpočtu není nic. Karter?? To byl propálený? To jde pohodlně zavařit.  Brzdu komplet?... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 25.11.2008
Ne, ten by tam ani nedal, nesedělo by dělení na roll topu. Dělá to u nových lišt běžně, odletují jiskry jak si sedá řetěz, po pár protočeních je pokoj. Lišty STIHL, některé, mají opravdu nové, mírně hrany do V, po čase se to upraví. Zpočátku se méně... celý příspěvek >
Demontáž řetězky, 25.11.2008
Jen ten trn na třetím obrázku je lépe vyrobit ze silonu, či jiného, podobného plastu! Radek
Husqvarna 36, 25.11.2008
Zdravím a mám několik připomínek.  Za 1) oprava nebyla OK,   za 2) závada byla v jejich práci protože to vlastně přiznali. Hadička krátká tedy musela být ještě před GO a zanesený filtr také, tak jak potom tu GO dělali? Vyměnili jen... celý příspěvek >
řetězy Carlton - zkušenosti , 25.11.2008
Ale to bylo jen takové lehké dloubnutí, půjčka za oplátku, či jak se to říká. Pojďme dál a s úsměvem. :o)  Pokusím se ještě něco vyšťourat na netu, ale nevím zda mi něco padne do brýlí. Za snahu a link děkuji. Obsluhou a pracovníkem jsem stále a... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 25.11.2008
Ano Láďo, mají přísnější limity, mne to taky, právě ve vztahu k autům a továrnám zarazilo. Někteří výrobci zvyšují obsahy strojů, aby se v USA vešli do limitů. Je to taková podivná země, fabriky hulí jedna radost, spotřebák musí být čistý!? To samé... celý příspěvek >
Svářečka x invertor, 25.11.2008
Zdravím všechny svářeče i lepiče, pořídil jsem si nakonec Migatronic Mamba 151 E, původní cena přez 19 000,- Kč, mne stála 6 000,- Kč. Za chvíli pro ni jedu a hned ji ozkouším. Dám vědět jak maká. Potřebuji zavařit radlici na traktoru a pár... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 24.11.2008
ARBe u STIHLu je první číslo ve v.č. místem výroby a tak MS 170, 180 mají vždy 2-ku Made in Amerika, rozdíl je v karburátorech, výfucích a některých dílech výbavy. Dále je rozdíl i v některých modelech, dle třeba jen států EU. Například MS 380 se tu... celý příspěvek >
řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008
Osobně tedy rozdíl v jednotlivých příspěvcích nevidím, ale budiž. Tazatel se však ptal na 0,325", nikoli hobby či profi. Asi vás překvapím, ale právě pro objektivnost si beru na odvětvování STIHL 025 a zkouším tak i hobby řetězy. Na řezání v korunách... celý příspěvek >
řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008
Nevím jakou zlobu tam vidíte, ale to nic. Ano ten příspěvek je z roku 2004 a skutečně se oněch "odborníků" výzkumníků zastávám. Škoda, bral jsem vás vždy za objektivního. To, že brousím více poškozený jeden, dva či tři zuby jinak, než... celý příspěvek >
Motorová pila do 8000,-, 24.11.2008
To Chalupář: To je o zatracení jakékoliv skupiny kvůli jednotlivci! Okrade vás pihatý a vy hned pihaté budete zavírat? Takhle jsem to myslel. Jinak opravdu je velký problém palivo a to jak u nás, tak i v Rakousku. Někde jsem to tu psal, shodli jsme... celý příspěvek >
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 24.11.2008
Tak to je nářez, chudák šestatřicítka! R.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika