|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 240e nový model, 17.12.2008 Na to mazání jsem víc než zvědavý! Řešení 4 MIXu se mi zdálo zajímavé a použitelné, navíc pro obsluhu obou systémů příjemné. To mne šponuje, co vykoumali inženýři Dolmaru, protože oni vždycky s něčím přišli. První el. topení, první stříkačky.... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu, 17.12.2008 Pro zadavatele dotazu, který už se asi neozve, trošku jsem pátral, v okolí dělala jedna Tanaka v lese, umřela po třech letech. Umřela je přesné slovo, vůle válec píst taková, že jedině nový komplet by to zachránil. Jenže co by na to řekla klika, to... celý příspěvek > |  |
|  | stihl 441 kontra 460, 17.12.2008 Ano, ARB to napsal přesně. Snad jedno + MS 460 má, oproti MS 441 má větší spolehlivost, ale není to pravidlo, že by MS 441 celkově lapali po dechu. Pravda je, že jsou kusy, které trápí, ale to je dáno úplně novou koncepcí ve všech směrech. Osobně... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu, 17.12.2008 Vážený 88.240, nebo 252.44? Stejně jako vaše představy o podvodech na budoucích zákaznících, tak i mé z něčeho vycházejí. Stejně jako nedávno super strana vyšla ze skutečnosti, že většina jejich vrcholových členů krade a zavedla minimální... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihlka?, 16.12.2008 Franto, vítám vás v tomto, občas bojovém prostředí. Největší pravda je ve vaší poslední větě, dělám v lese, ale i servisu a prodeji, o trochu déle než vy, ale to, že doposud nikdo z výrobců nevěnoval ani minutu tomu, aby vynalezl dálkové ovládání... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 16.12.2008 Jiří, tady to ani není o profesionálech a amatérech a vaše znalosti také už nejsou na úrovni amatéra! Ale v oblasti tak zásadních technických zlomů, je lépe porovnat takto blízké stroje od jednoho výrobce, dává to lepší náhled na výhody/nevýhody.... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu, 16.12.2008 Pro 199. 234, ještě jeden dotaz. Vy jste z Brna? HITACHI má dle webu jen jedno serv. středisko a to v Brně!
Radek |  | Výběr křovinořezu, 16.12.2008 MM, možná tomu tak je ve vašem oboru, možná je to tak v akcích, tady je to u solidních značek trochu jinak. Za 1) solidní značka dělá akce na sezonní zboží, pak je to běžné ceníkové zboží, jen se slevou, či doplňky nestandartní/nadstandatrní, za 2)... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 16.12.2008 Jj, konečně rozumné slovo 107.44, asi Jani. A o tom to celé je! Navíc a to "navíc", je tam oproti klasice, tedy těch + 20% a - 20%. Tam je, jak jste napsal, ten fígl!
Jiří, MS 440 jsem vzal pro srovnání, právě pro tu absurdnost srovnání s... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 16.12.2008 Chlapci, chlapci, tak už té střelby bylo dost! Už se mi to ani nechce shrnovat, každý říkáme to samé, jenže každý svým způsobem a svou část, přitom všichni máme kousek pravdy z toho celku. To co napsal Gl. vyplývá z logiky věci a fyzikálních zákonů.... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 240e nový model, 15.12.2008 Jani, boha tvojho! Ak klasický 2 takt nasaje 70 ccm zmesi do kľukovej skrine, tento nasaje 50 ccm do kľukovej skrine a 20 ccm vzduchu do kanálov! Z čoho je zložená zmes v kľukovej skrini? Z paliva a vzduchu, je tak? Ak pripustíme pomer 40 x 10... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 15.12.2008 Jani, Jani, dobrá připusťme stejný objem nasátého MÉDIA, ovšem zamyslete se nad vlastním názorem! Jde tam méně paliva a tím více VZDUCHU! Když už nehcete přijmout to, že je tam více prostoru a tím více nassátého materiál pro činnost motoru. A ten... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 14.12.2008 Jani, z toho co jste tu napsal v posledním příspěvku, je vidět jak jste se "zafixoval" na ten příklad klasického 2 taktu! Ptal jsem se na ten kanál v levo, neodpověděl jste a to byla ta chyba! Donutilo by vás to uvažovat nahlas. ... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 13.12.2008 Jani, už jen drobek na závěr, a polopaticky už to nezvládnu, už jsem to napsal dříve a J.S. to doplnil a Gl shrnul! Za 1) nevšiml jsem si, že bychom si potykali, ten člověk jsem byl totiž... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 13.12.2008 No konečně někdo, kdo se schovával v rohu a ty slušivé košilky nám nasadí! To se to shrnuje, když jsem zalezlý v postýlce a pak to jenom proberu a srovnám, co? Nebo jsme makali? Tady to moc nejde, včera sníh a dneska to roztálo. Humus jak má... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|