Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za Dolmar PS 500, 7.1.2009
Ale ne, vše v pořádku, jen mi to přišlo trochu malicherně postavené! Ty kryty jsou opravdu někdy horší než otevřené provedení, taková pružina brzdy, uložená pod krytem kde se ten popisovaný sajrajt hromadí, se brzy naplní a krom vytlačování krytu... celý příspěvek >
motorová pila, 7.1.2009
Jen malé upřesnění pro 4.108. SOLO 643 IP regulaci oleje nemá! Radek
Náhrada za Dolmar PS 500, 7.1.2009
Jiří, Jiří, myslel jsem, že jste své Dolmar vášně již ukrotil, ale jak vidím, ne. Téměř bych s vámi souhlasil, ale pak příjde něco, co vše popře. Brzda u SOLO, neměl jsem s ní nikdy výraznější potíže, špinavá, čistá, vždy bezvadná funkce! Rozhodující... celý příspěvek >
Skládací křovinořez, 7.1.2009
Vážený pane MB. Opět se zde potvrdilo známé rčení "Každý pes chválí svůj ocas!" Vzato zcela pragmaticky, řečí technických dat - HQ 323LD - 0,9kW, STIHL KM 100R - 1,04 kW, KM 130 - 1,4 kW, SOLO 129 BTS - 1,0 kW! Který z uvedených strojů je... celý příspěvek >
Náhrada za Dolmar PS 500, 6.1.2009
Zdravím Michale, při tomto výběru, jsem pro SOLO, otázkou je jen zda 651 nebo 651 SP. Rozdíl je ve výkonu a ceně! 651SP 2,65kW, 13 490,-, 651 2,9 kW, 14 990,- Kč. První farmář, druhá profi. Radek
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 6.1.2009
Jani, na kterých kluzných plochách? Na dnu pístu, či hlavě válce? No tak, to olovo je tam opravdu k ničemu.   Ve starých návodech je napsán speciál, protože jiný tehdy nebyl. Taky jsem neřekl, že je napsána zmínka o nutnosti používat benz. UNI.... celý příspěvek >
Jani, pro bůh, olovo je jak známo mechanické "mazivo"! Jeho přítomnost v palivu dvoutaktů není k ničemu. Vytvořilo, dá se říct, pod tlakem a za vysoké teploty kluzný povlak na sedlech ventilů z litiny, tedy litinových hlavách. Od zavedení... celý příspěvek >
Zdravím vás oba. Vezmu to hezky popořadě! Pro 99.106- nikoli konstruktér, ale motorář-ladič (ne pijan!). To ano. M6A jak píše HH, je olej nikoli bez aditiv (viz A) ale bez detergentů, čili bez čističů! Pro mísení s palivy sice přímo určený není,... celý příspěvek >
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 5.1.2009
Jj, naprostý souhlas! R.
Tak to je ta pravda. Na takové stroje je lépe používat vyšší poměr oleje a pokud to uvádí i výrobce, pak není co řešit! Tam zakarbonování opravdu nehrozí. Tazatel má ale STIHL 026 a pokud bude vědět co používal předchozí majitel, pak je potřeba... celý příspěvek >
116.34, já bych ho používal také, tedy ten poměr. Po tom co po jiném úspěšně zásobuji sběrné suroviny těmito SUPER výrobky! V těchto "motorech" opravdu nehrozí zakarbonování! Jenže tyto oleje jsou výrobci stavěny na poměry 1:50 a ne na... celý příspěvek >
169.122, nevím sice jaký "kanistr" máte na mysli, ale balení 1 litr s odměrkou, při mýchání v poměru 1 : 50, logicky odpovídá 50 litrům paliva! Poměr na 30 litrů by byl 1:30 a to by se pila za chvíli zastavila v karbonu! V těchto obalech se... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 5.1.2009
Zdravím pane Houha, koukám, že se na tu linku snažil někdo nacpat s UKT. Chtěl bych se zeptat, co používáte jako topení? Klasický Jaeger, nebo Moira? Divím se, že jste po tom návratu domů ještě schopen trefit klávesy! Já bych se klepal ještě dva dny.... celý příspěvek >
Skládací křovinořez, 5.1.2009
Dobrý den, proběhněte nabídky HQ 323 LD - 24,5 cm3, STIHL Kombi systém 31,4 cm3, případně SOLO 129 BTS - 29 cm3. Vše jsou to kvalitní stroje, cenově na výměru bude myslím stačit SOLO. Radek
Zdravím všechny, zejména pak poslední dva přispěvatele. Dlouho jsem zde nebyl a tak nestačím zírat co se tu zatím nasypalo. Podobně jako venku. Téma poměru benzín x olej bylo tady popsáno opravdu podrobně a vidíte, za svátky tři kousky zadřené ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika