Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Otazka pro Radka B, 14.1.2009
Nepřehlédl, ale pozapoměl. Rozhodně bych nevylučoval motor, který pracoval spolehlivě 10 let. Musíme si uvědomit specifikum provozu motoru, to je jiné, než ve vyžínači! Každopádně při použití motoru, demontovaného ze stroje s jiným účelem, strácíte... celý příspěvek >
Stenson 5200, 13.1.2009
Ano, to je přesně ona a jak to ten "značkový prodejce " profesionálně drží!!! Radek
stihl 260, 13.1.2009
Zdravím vás oba, upřímně a otevřeně, i kdyby to bylo jen o oizolování zkratovacího kabelu, po nedávné zkušenosti to nepustím do světa! Proč? To napsal p. 11.107 naprosto přesně! Jedna malá ukázka - pila, poslední i zde vychvalovaný model, pila náhle... celý příspěvek >
Stenson 5200, 13.1.2009
Pro pana Miloše, musím potvrdit slova pana 110.201 a dalších, toto je Olympijská produkce, tedy Čína jak vystřižená! Budete-li mít zájem, mohu zaslat fotky také " HQ 395, STIHL 440 a dalších variant "! Nebo přímo odkazy na Čínské... celý příspěvek >
stihl 260, 13.1.2009
Zdravím J.S., s něčím lze souhlasit, například " pily po provozu který neznám", naprosto souhlas, to samé však platí i u mne a STIHL! Údržba x neúdržba, bez komentáře. 400-ka - jasné plus pro Dolmar, 15 let bez servisu, není co dodat!... celý příspěvek >
stihl 260, 12.1.2009
Zdravím všechny, ve spolek. Že není kus jako kus, známe i od jiných (zbožně uctívaných výrobců, Švédsko, Německo - to nerozhoduje), že není majitel a servisák jeden jako druhý, to je dobře a vysvětluje to částečně i problém. Že se STIHL 026 a MS 260... celý příspěvek >
stihl 260, 12.1.2009
Zdravím 4.138, píšete, že žere jak tank. Vždy každému říkám, nesahejte na nastavení L a H, pokud něco, tak jen T. Prošlo mi jich rukama několik, problém s volnoběhem jsem vyřešil a věřte, v nastavení to není! Běhá mi jedna ve velké těžbě, už... celý příspěvek >
kvalitná motorová píla do 20000,-Sk /665eur/, 9.1.2009
Tak běžte do 956, tam nehrozí tohle nebezpečí, znám to, dnes párkrát říznu a zítra jdu na probírku vyznačenou v lese! Pozítří už z toho je celovýkendová zabíračka, hlavně pro pilu!  Dnes, kdy se nutně bude každý muset zamyslet nad palivem do... celý příspěvek >
kvalitná motorová píla do 20000,-Sk /665eur/, 9.1.2009
Nevím kolik dřeva budete zpracovávat, ale tento model trpí zejména slabou klikovou hřídelí!  Výkon motoru není malý a hřídel stavěná na model 956, dost často neudrží tuto zátěž! Zejména v silném dřevu. Radek
kvalitná motorová píla do 20000,-Sk /665eur/, 8.1.2009
Snad jen HQ 346 XP NewEdition a nebo 359, ostatní jsou výrazně dražší a nebo výkonově níže. 359-ka je oblíbená a není nijak více poruchová a obě jsou výkonovou hmotností příznivé, do 1,9 kg/kW. Cenově to je nárůst o 2300,- respektive 4300,-... celý příspěvek >
Dolmar PS420, PS 460, PS500, 8.1.2009
Jen drobnou poznámku k řetězkám. Doporučuji, při první výměně přejít z pevné řetězky na výměnný prstýnek, pokud to u daného modelu lze. Počáteční investice bývá často vyšší, ovšem další výměny ji sníží. OREGON pevná 3/8" - 404,- Kč, s výměnným... celý příspěvek >
kvalitná motorová píla do 20000,-Sk /665eur/, 8.1.2009
Dobrý den, Pro odpověď na váš dotaz jsem tentokrát zvolil opačný postup, nejprve jsem se podíval na dostupné ceníky v Sk / Eur. Souhlasím s 4.108, STIHL 310, není pro cenu, kterou hodláte akceptovat, tou nejlepší! Abych nebyl opět někým napaden,... celý příspěvek >
Náhrada za PS-500, 8.1.2009
Tak, tak, tady jde také o konstrukci obsluhy, Jirka zase není z těch co potřebují silnou pilu, aby nahradila "slabé" ruce! :-))  Silný chlap a silná pila, to už chce také silné dříví, jinak se ten chlap nudí! Radek
Skládací křovinořez, 8.1.2009
Pro 142.53: Smát se nebudu, protože i v mém okolí jsou takto používány různé motory pocházející z těchto strojů. Dva pístní kroužky nejsou standartem u této třídy, nikasil je standartem u všech solidních značek a ve vyšších třídách tvrdokov. Starší... celý příspěvek >
Skládací křovinořez, 7.1.2009
Vážený M.B., nevím co je o mne známo, či neznámo, prodávám a opravuji ST, SO i HQ a dnes i D. To za prvé, za druhé 129 mám na servisu dost na to abych mohl tvrdit co jsem napsal, že je to postarší technika morálně, to nepopírám ale co se týká... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika