|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Bunny a prr a huš a dost! Už zase? Jeden důvod rozdílu pevnosti/nosnosti, tak jak píšete ? To, že nejsou popraskané, svědčí o něčem úplně jiném! Jednak pilař najel tak jak se má, tedy "trefil" točení vláken, což je umění a nebo... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Jendo, dá a v pohodě, 2 x 3 = 6! A dalo by to i 8 ks, konec by nebyl ostrohran, ale když je to na šopu? Počítej čep, 2 x 14 = 28, 2 x 10 = 20, tedy 28 x 20 a čep je 32! :-)
Radek |  |
|  | Motorová píla zn. Timbertech, 18.1.2009 Já něco takového vídám v lese docela často a mrazí mne vždy, hlavně že při prodeji lišt jim říkám, že to mají dát kratší! Není to až tak extrémní, někteří profíci také dávají delší, kvůli odvětvování, ale aby stál člověk v pozoru a měl pilu u... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Ahoj Jendo, než jsem přišel z dílny a stačil zareagovat, máš tu hromadu pravdy! Pro počet hranolů z kulatiny je vždy rozhodující jejich rozměr a hlavně průměr čepu kulatiny! Řeči o středovém jako IA kvalitě jsou bláboly ženských z hladu, nebo chlapů,... celý příspěvek > |  | jak s novou motorovou pilou?, 18.1.2009 Jiří, já jsem taky psal o pístu! A překlep tam není, autor mi na upozornění odepsal, že je to správně a je to tak v příručkách!!! No comment!
Radek |  | Motorová píla zn. Timbertech, 18.1.2009 Těmi příklady jsem vás chtěl navést, jak osazují větší motory skuteční výrobci s tradicí a skušenostmi. Chápu vás s cenou, také si finance musím vydělat, neživí mne sociálka. :-) Při té ceně se nevyplatí díly kupovat, vyjdou převážně dráž než nová... celý příspěvek > |  | jak s novou motorovou pilou?, 18.1.2009 Máte pravdu a hlavně odborníků, což na "ceskazahrada", určitě jsou! Pravděpodobně viděli píst po dvou letech provozu v profi zátěži a nutně museli skonstatovat, že byl špatně zaběhnutý! Ty "drážky" tam byly stále! A válec to... celý příspěvek > |  | Motorová pila do 5000kč, 18.1.2009 Tak s ní zkus řezat a nejlépe dřevo! To budeš koukat! To už nebude Husqvarna horší!!! Na krájení mi stačí nůž, ne pila!
R. |  | Motorová píla zn. Timbertech, 17.1.2009 Určitě ji má hromada lidí i zdejších čtenářů a přispěvatelů, jen každý má jinou značku! Stenson, Hecht, Timbertech, Oregon ale i "Stihl 440, Husqvarna 395" a tak bych mohl pokračovat. Za 96 Eur si myslím, že snad ani není třeba uvažovat o servisu a... celý příspěvek > |  | jak s novou motorovou pilou?, 16.1.2009 Tak, tak, z praxe bych řekl, že 5 nádrží v průměrech do půl délky lišty postačí. Při této prohlídce vždy zkontroluji dotažení všech šroubových spojů, zejména válce. V tomto studeném období je důležité, aby pila nešla do prvních řezů studená, tedy u... celý příspěvek > |  |
|  | stihl 260, 14.1.2009 Bunny, loupežníku, kde jste se flákal? Dlužíte reference o pile, jak to dopadlo? Nic konkrétního, jen O.K. nebo Ne?
R. |  | Stenson 5200, 14.1.2009 Andy, ona to asi bude nějaká obecní knihovna s připojením na internet, protože tolik jmen co tato IP adresa zde nosí, od Mirka, Petra až po "souseda", to se jen tak nevidí. A vzhledem k tématům, to městská I kavárna nebude! Co je však... celý příspěvek > |  | stihl 260, 14.1.2009 Ano, už jsem napsal, částečně máte pravdu. Jinak marně pátrám, ale už jsem se přiznal, ten Alz. je u mne velký, záležitost s odkazem, kde jsem jej použil a řekl o něm že je můj!? Domníval jsem se, že mluvíme o servisních věcech. Dostávám od zdejších... celý příspěvek > |  | stihl 260, 14.1.2009 Pro Gl. Nejsem přesvědčen, že je to sobecké a vy jste to potvrdil sám, stroj v záruce patří na reklamaci, staré stroje budiž, není problém poradit a jestli jsem něco odsud použil? Upřímně? NE. Zatím nebylo co. Ale kdyby bylo a použil, nikdy bych si... celý příspěvek > |  | Otazka pro Radka B, 14.1.2009 Tak s posledním příspěvkem souhlasím, vzal jsem to trochu zkrátka a je to téma na delší rozbor! Ovšem jednoduše vzato, výrobek jdu reklamovat jako výrobek, tedy vyžínač jako vyžínač a ne jen motor! Opravdu myslíte, že jsou všichni tak ochotní, nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|