|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová píla zn. Timbertech, 22.1.2009 Jj Andy, sorry, to jsme se opravdu nepochopili. To je pravda, ale ten Hecht taky patří do kategorie Timbertech, jaké jsou zkušenosti s ND nevím a ani vědět nechci. :-) Prostě je dělat nebudu! Ale na druhou stranu, kopie BMW SUV z Číny, je v Evropě... celý příspěvek > |  | Elektrická stihlka pre ženu, 21.1.2009 Jane, to byla E 15 a motor vážil neuvěřitelně, pila vypadala jak přdělaná vrtačka a tak asi STIHL od toho ustoupil. Hlavně tam bylo moc železa! Není to tak dávno, tuším v loni jsem jednu likvidoval. Mazání řetězu bylo ve víku řetězky.
Radek |  |
|  | Elektrická stihlka pre ženu, 21.1.2009 Elektrické pily STIHL v celé prodávané škále, jsou špičkou. MSE 140 C-BQ je model určený pro domácí použití, ale užívají je i tesaři a sochaři. Beznářaďové napínání řetězu je velice dobré i z pohledu obsluhy, neboť tento nikdy nepřešponujete,... celý příspěvek > |  | Motorová píla zn. Timbertech, 21.1.2009 Andy, to ten Mercedes má taky, ten příměr bohužel sedí. Jen cenově je to trochu "ujeté". Lépe by sedělo Š 120 a Fabie, protože to první je dnes k nezaplacení (díky ekodani) a to druhé zase není o tolik dražší díky Česku! Za hranicemi... celý příspěvek > |  | Jakou hobby motorovou pilu bych měl koupit?, 21.1.2009 Jj, zase takovou skoro zásadou, je trošku, v rámci možností, znát běžně požadované lišty, řetězky a mít po kuse. Metráž řetěz pro hoby, něco 0,325" v 1,3 a 1,5, profíky co chodí známe, takže jen ty konkrétní ND se malinko pozdrží.
Pro 194.25 -... celý příspěvek > |  | Jakou hobby motorovou pilu bych měl koupit?, 20.1.2009 Rozhodně vyřadit značky o kterých psal 4.138 a také STIHL 180, ta již není v nabídce, snad jen pokud ji má jěště některý z prodejců skladem!
Radek |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 20.1.2009 Tak to znám, pila lidem v lese nejde, přijedou a šlape jak hodinky!
Samo, že kulatina jde říznout více způsoby, ovšem opravdový "Katrák" zná jen dva - dobře a špatně :-)! Ale takové průměry, to se to vybírá! Když musí chlapi vycházet z... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 19.1.2009 Ahoj, zatím ho pouštím ze zaměřovače, soustředění na naviják, to je nyní záměr kanonu. Ne za 50 000,- ale hezký starý vráček k opravě! Koupit nový, není žádný zážitek, opravit starý, to je ono!
Radek |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 19.1.2009 Zdravím Bunny, to jsou hezké koule, ale to není zájem o loupačku? 40 cm + na čepu, bez suků hmm i dnes docela slušná cena! To je na trámy i škoda! A možná, to už já neposoudím, možná by to dalo i na rezonanci, záleží na kroucení (nemuselo by být tak... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 19.1.2009 Ano Jendo, dá a řeže. Pan Vysloužil to napsal perfektně, právě u dubu běl zajímá málokoho a čím větší jádro, tím dražší kulatina, U DUBU, to jen Bunny řeže z běli a jádro vyhazuje . Né Bunny, vím, že to byl omyl, jasně.
Radek |  |
|  | Husqvarna 240e nový model, 19.1.2009 Prozradil jste to tu, jak jsem napsal, dříve a doplnil patřičným fotem! Myslel jsem, že toho pána od A. mám jen já :-)
Trio Brake jsem měl možnost vidět v kompletu, bohužel i opravovat, s "rychlo napínáním", upřímně, nic pěkného. a té... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 19.1.2009 Lanovým monstrem jsem měl namysli " Trio Brake " s napínáním bez nářadí a jinak to napínání monstrem je! Pokud tvrdíte, že servisujete i STIHL, porovnejte laskavě a napište rozdíly. Srovnávací fotky momentálně nemohu dodat, nemám... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 19.1.2009 HH to ne, pro Anonyma a Husqvarnu ne, to by nebyly tak morálně a věkově vzdálené! To by se mohlo zjistit, že jsou na tom podobně!
"MS 250 :5,7/6,8 m/s2 obsah : 45,4 cm3 váha :... celý příspěvek > |  | jak s novou motorovou pilou?, 18.1.2009 Tak, tak, viz výše "ceskazahrada"!
R. |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Tak si to zkus počítat, hlavně nezapomeň úhlopříčku!! Namaluj si v měřítku průměr a dej do toho úhlopříčku a podle ní dosaď čtverec, nebo obdélník, rozděl ho a máš míru hranolu! Tak aby ti vyšel komplet ostrohran.
R. |  |
 |
|
|
|