Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová píla zn. Timbertech, 22.1.2009
Jj Andy, sorry, to jsme se opravdu nepochopili. To je pravda, ale ten Hecht taky patří do kategorie Timbertech, jaké jsou zkušenosti s ND nevím a ani vědět nechci. :-) Prostě je dělat nebudu! Ale na druhou stranu, kopie BMW SUV z Číny, je v Evropě... celý příspěvek >
Elektrická stihlka pre ženu, 21.1.2009
Jane, to byla E 15 a motor vážil neuvěřitelně, pila vypadala jak přdělaná vrtačka a tak asi STIHL od toho ustoupil. Hlavně tam bylo moc železa! Není to tak dávno, tuším v loni jsem jednu likvidoval. Mazání řetězu bylo ve víku  řetězky. Radek
Elektrická stihlka pre ženu, 21.1.2009
Elektrické pily STIHL v celé prodávané škále, jsou špičkou.  MSE 140 C-BQ je model určený pro domácí použití, ale užívají je i tesaři a sochaři. Beznářaďové napínání řetězu je velice dobré i z pohledu obsluhy, neboť tento nikdy nepřešponujete,... celý příspěvek >
Motorová píla zn. Timbertech, 21.1.2009
Andy, to ten Mercedes má taky, ten příměr bohužel sedí. Jen cenově je to trochu "ujeté".  Lépe by sedělo Š 120 a Fabie, protože to první je dnes k nezaplacení (díky ekodani) a to druhé zase není o tolik dražší díky Česku! Za hranicemi... celý příspěvek >
Jakou hobby motorovou pilu bych měl koupit?, 21.1.2009
Jj, zase takovou skoro zásadou, je trošku, v rámci možností, znát běžně požadované lišty, řetězky a mít po kuse.  Metráž řetěz pro hoby, něco 0,325" v 1,3 a 1,5, profíky co chodí známe, takže jen ty konkrétní ND se malinko pozdrží. Pro 194.25 -... celý příspěvek >
Jakou hobby motorovou pilu bych měl koupit?, 20.1.2009
Rozhodně vyřadit značky o kterých psal 4.138 a také STIHL 180, ta již není v nabídce, snad jen pokud ji má jěště některý z prodejců skladem! Radek
Podélný řez el. pilou ES2135A, 20.1.2009
Tak to znám, pila lidem v lese nejde, přijedou a šlape jak hodinky! Samo, že kulatina jde říznout více způsoby, ovšem opravdový "Katrák" zná jen dva - dobře a špatně :-)! Ale takové průměry, to se to vybírá! Když musí chlapi vycházet z... celý příspěvek >
Podélný řez el. pilou ES2135A, 19.1.2009
Ahoj, zatím ho pouštím ze zaměřovače, soustředění na naviják, to je nyní záměr kanonu. Ne za 50 000,- ale hezký starý vráček k opravě! Koupit nový, není žádný zážitek, opravit starý, to je ono! Radek
Zdravím Bunny, to jsou hezké koule, ale to není zájem o loupačku? 40 cm + na čepu, bez suků hmm i dnes docela slušná cena! To je na trámy i škoda! A možná, to už já neposoudím, možná by to dalo i na rezonanci, záleží na kroucení (nemuselo by být tak... celý příspěvek >
Ano Jendo, dá a řeže. Pan Vysloužil to napsal perfektně, právě u dubu běl zajímá málokoho a čím větší jádro, tím dražší kulatina, U DUBU, to jen Bunny řeže z běli a jádro vyhazuje . Né Bunny, vím, že to byl omyl, jasně.    Radek
Husqvarna 240e nový model, 19.1.2009
Prozradil jste to tu, jak jsem napsal, dříve a doplnil patřičným fotem! Myslel jsem, že toho pána od A. mám jen já :-) Trio Brake jsem měl možnost vidět v kompletu, bohužel i opravovat, s "rychlo napínáním", upřímně, nic pěkného. a té... celý příspěvek >
Lanovým monstrem jsem měl namysli " Trio Brake " s napínáním bez nářadí a jinak to napínání monstrem je! Pokud tvrdíte, že servisujete i STIHL, porovnejte laskavě a napište rozdíly.  Srovnávací fotky momentálně nemohu dodat, nemám... celý příspěvek >
HH to ne, pro Anonyma a Husqvarnu ne, to by nebyly tak morálně a věkově vzdálené! To by se mohlo zjistit, že jsou na tom podobně!           "MS 250 :5,7/6,8 m/s2 obsah : 45,4 cm3 váha :... celý příspěvek >
jak s novou motorovou pilou?, 18.1.2009
Tak, tak, viz výše "ceskazahrada"! R.
Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009
Tak si to zkus počítat, hlavně nezapomeň úhlopříčku!! Namaluj si v měřítku průměr a dej do toho úhlopříčku a podle ní dosaď čtverec, nebo obdélník, rozděl ho a máš míru hranolu! Tak aby ti vyšel komplet ostrohran. R.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika