|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Palivová přísada do benzínu, 26.1.2009 Pedro, zdravím vás, většinou mají tyto přípravky sloužku na bázi ethylenalkoholu, ta vodu naváže a pomůže jí vlastně "shořet", úvozovky jsou na místě, všichni jistě chápou co to je za hoření!
Radek |  | Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009 Vážený, uzavření nerentabilní provozovny a ukončení prodeje značky, není jedno a to samé! U mne platí to první! Proč jezdím do PL pro díly na staré modely, jsem tu popsal vícekrát! Mé reakce na vaše omyly? Jaké omyly, to jsou polopravdy a výmysly!... celý příspěvek > |  |
|  | jonsered, 26.1.2009 Tak tento příspěvek podtrhávám a beru jako absolutní a stoprocentní pravdu, zvláště jeho závěr! V té továrně jsem byl osobně!
Radek |  | Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009 Děkuji Gl. a panu Ivanovi za vysvětlení mého přehmatu, za nějž se omlouvám, reakce pana Anonyma však jen potvrdila jeho úplnou nepatřičnost na místě prodejce a pravděpodobně i nepravdu, že prodává i STIHL! Tvrdit, že MS 270 a MS 280i se dodává na trh... celý příspěvek > |  | Koupě silnější motorové pily, 25.1.2009 Díky Jane, ale v zájmu objektivity, dotaz zněl HQ. 365 je na takové, často i hnilobou napadené dřevo, dost výkoná. Je to jako na dvoumetrové jabloně jít s buldozerem! Nejprve ještě k tomu dřevu. Padlé, mokré, tvrdé, to už většinou moc tvrdé není a... celý příspěvek > |  | jonsered, 25.1.2009  Ano, opravdu je HQ a Jonsered to samé, tedy jen trochu odlišné, ale snad jen barevně! |  | jonsered, 25.1.2009 Pro 226.2 - Porovnávám a téměř celý život, vážený pane! Kvalitní Jonsered skončil s modelem 670! O AV systému, tak jak je u Jonse, se dá uvažovat u profi řady, hoby a farm stroje jsou v tomto spíše na úrovni Partneru. Srovnávat gumové prvky a... celý příspěvek > |  | Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009 No, ona není tichá ani ruční pilka, zkuste řezat ve dvě ráno sololit, nebo prasklé prkno, co vám řeknou sousedi! A to ani nepotřebujete sluchátka! Spíš oni!
Radek |  | jonsered, 24.1.2009 Pochopil jste to správně, za to já nechápu souvislost Stihl x Jonsered x odpružení. Celá léta jsem myslel, že má jít o antivibrační systém a ne o odpružení, to nejsou motorky! A že se Jons houpal? No aby ne, to je také jediné řešení, jak ty vibrátory... celý příspěvek > |  | Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009 Já teda nejsem sledovač hluku, ale nastartovat motorovku v sedm ráno a řezat dříví, bych si rozhodně nedovolil, celá ves by mne proklela. Řezal jsem ho elektrikou v půl sedmé a soused přišel v osm pro traktor a ptal se mne kdy jsem to dříví řezal. Má... celý příspěvek > |  |
|  | jonsered, 24.1.2009 No, že by byl Jons s HQ "téměř " totožný, to bych si nedovolil tvrdit, že mají část dílů shodných, to už je jiná. Že Jons je neforemná krabice na HQ motor je snad lepší specifikace, že se hodí spíše na manipulaci, je také pravda. Že... celý příspěvek > |  | Elektrická stihlka pre ženu, 23.1.2009 A já k tomu dodám, proč jen sluchátka, třísky také létají!! Takže, štítek se síťkou a sluchátky .
Radek |  | Husqvarna 240e nový model, 23.1.2009 Tohle je řešení spíš při vypadnutí z ruky, při broušení se normálně stlačí jednou a posune řetěz druhou rukou, opravdu to je dobré, ale ta obchodní politika mne taky vyhnala z řad ofic prodejců! A netáhne se od Němec, nebo Švédska, ale od... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 23.1.2009 Tak, přesně. Bohužel se toto provedení v ČR, nevím proč neprodává!
Radek |  | Elektrická stihlka pre ženu, 22.1.2009 Zdravím ARBe, ač srdcem STIHLák, ten Dolmar v elektrice je sakra dobrý a štve mne, že ST. nemá přímý motor! Nedalo mi to (nedávno jsem to tu psal), vyzkoušel jsem a Jiří má jednoznačně pravdu! Ta má zápěstí jsou už jak 20 let staré kulové čepy a bylo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|