Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou vybrat pilu?, 16.3.2009
Jiří, nejen že viděl, ale pracoval se strojem, který ještě neměl ani označení a v prodeji nikdo nevěděl, že příjde! Z oka vypadnuté, ano a proč ne? Začali vývoj spolu, Dolmar potřeboval tu předpotopní řadu nahradit, tak šel ven s touto. SOLO mělo čas... celý příspěvek >
Jakou vybrat pilu?, 16.3.2009
Nestřílejte po sobě chlapci! Ona ta "královská řada" až tak úplně převzatá není a SOLO udělalo část práce také. Vyvíjeli ze začátku společně a jen zásah Makity tomu udělal přítrž. Faktem je, že některé modely mají větší obsah, aby se vešly... celý příspěvek >
stihl SR 340, 15.3.2009
Zdravím, relativně už to jde . Vápenným mlékem s běžně stříká, jen mi tam moc nesedí to nehašené. Čerpadlo bych sice zase tak ohrožené neviděl, je ho však potřeba dobře přecedit. Doufám, že si dotazu všimnou HH a Jenda K. Možná Jenda má s nehašeným... celý příspěvek >
černá listina, 14.3.2009
Už tu bylo tolik popsáno o broušení pilník x bruska, že mi při této zmínce naskakuje husí kůže! Jak neustále čtu ty těžké a ověřené a zaručené pravdy. Řetěz 325", broušení kotoučem 3,2 mm, nikdy mi nezůstane profil jako na Andrejově obrázku! Proč?... celý příspěvek >
Motor křovinořezu, 14.3.2009
Takže celkem jednoduše, Sparking Circuit Primary Short = Přerušení Primárního Okruhu Zapalování! Závorku přeložte jednoduše - Přerušením primárního okruhu zapalování, není dodáváno vysoké napětí zapalovací svíčce a tím se zastaví motor. Dříve bylo... celý příspěvek >
Komatsu BCZ4500DW a BCZ4500CL, 13.3.2009
On se tam ten kovový kryt dává také pro to, aby se obsluha mohla o něj opřít a pomoci tak kotouči do řezu! Zejména u větších průměrů stromků. Pilových kotoučů se atké dodává celá řada, rohodující je tvar a počet zubů.  Na lesnické prořezávky a... celý příspěvek >
Pančovaný med, 13.3.2009
Napsal jsem to opravdu trošku zjednodušeně, ten vývod tam nepatřil, ale chtěl jsem tím říct, že zrovna takový člověk nemá za potřebí takto podvádět (majetku má na dva životy!)! Koupil jsem od něj med pouze jednou, to co jsme konzumovali, byla sladká... celý příspěvek >
Komatsu BCZ4500DW a BCZ4500CL, 12.3.2009
Rozdíl je v systému připojení trubky na motor, antivibračním systému! Model DW je vybaven centrálním silentblokem v připojení k motoru (farmář), řidítka jsou na samostatné kostce. Model CL má "trubku" z plastu s držákem řidítek, s několika... celý příspěvek >
Jde narovnat lišta?, 9.3.2009
Zdravím Stando, základem je nerovnat přez ostrou hranu (ve svěráku), ale volně, v ploše. To je právě výhoda mého přípravku. Lišta leží na dvou bodech a v místě ohnutí na ni působí tlak vačky s pákou. Jeden bod (čep), mám pevný, druhý stavitelný.... celý příspěvek >
Jde narovnat lišta?, 8.3.2009
Možná se mnou chlapci nebudete souhlasit, ale celá léta rovnám lišty ohnuté i více než 5 mm. Mám udělaný spec. přípravek z profilu U, tři čepy a na jednom vačku s pákou, takto lze s rozumem narovnat i poměrně dost hnutou lištu. Občas se ale povede... celý příspěvek >
Jakému stromu patří tyto lusky?, 8.3.2009
No vidíte a já se hlupák domníval, že spousta rostlin, živočichů, má příbuzné na opačných koncích světa. Například borovice lesní a vejmutovka, jelenec sika a viržinský a podobně i trnovníky. Moruše se tedy také pěstuje dodnes pouze v Číně? Vidíte,... celý příspěvek >
Husqvarna 575, 7.3.2009
Honzaauta1969 - je to váš nick? 15 let v lese, je z mého pohledu chvilka a dost by mne zajímalo jak stará byla ta HQ 162, když jste začínal? Rád uvěřím, že těch 15 500 rpm, bylo jen chybou otáčkoměru, ale za těch pár let, co tuhle profesi dělám, jsem... celý příspěvek >
Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009
A vy víte o které příbuzné se jedná? Neznám konkrétní druh, ale věřím, že v Egyptě mohly růst trnovníky také.
Jsou nějaké podmínky pro vysazování většího množství smrků?, 7.3.2009
No, ono to zas tak na nic není, ale ty zkušenosti "zděděné" jsou opravdu velkou devizou! To je fakt. Můj první hajný, starý bručoun s umaštěnou brigadýrkou a děda, starý lesník ještě u hraběte, to bylo více než kdekterá VŠ! Ale ten cit je... celý příspěvek >
Jsou nějaké podmínky pro vysazování většího množství smrků?, 7.3.2009
128.44, docela dobré povídání, vzhledem k datu posledního příspěvku, ale jinak se dá celkem souhlasit. Máte tam pár chybiček a omylů, ale myšlenka správná! Lesnická typologie je nauka o skladbě a sestavě porostu (mimo jiné) a opravdu je třeba se... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika