|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 22.3.2009 To jsem také kdysi dělal, ale u "pramene", tedy v Holovousích jsem dostal "buchec". Odborníci říkají, že bílá přitahuje škůdce a na tom něco bude! Fermež je ale přírodní, možná bez barviva by nemusela být problém. Sanatexem jsem... celý příspěvek > |  | nebezpečný smrk, 22.3.2009 Zdravím ARBi, dnes již dost problematické osázení! Ne jen vítr, ale i místně! Vidím tam el.dráty, plot a to váš i sousedů. podle poměrů s díly plotu mi vychází průměr a délka stromů tak akorát na šíři ulice. Kořenový systém je vytlačen pod záhonky... celý příspěvek > |  |
|  | Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 22.3.2009 Nevím jaký názor na to mají kolegové ovocnáři, já používám prostředek pro ošetření ran na stromech v lese, SANATEX VS. Má antiseptické účinky a osvědčil se mi i na okusem dost poškozených jabloních v sadě. |  | Jakou koupit farmářku, 22.3.2009 No vidíte a já mám dokonce pocit (i když pocit není jistota), že pan Ehrig je dlouholetý servisák mot. pil ještě za bývalých státních lesů a LZ. |  | Jakou koupit farmářku, 22.3.2009 Ve vašem okolí má provozovnu fi. RALEDO (tuším v Ústí n. Orl.), ta má zastoupení Makity. Prodává tam sice jinou značku, ale v Mor. Třebové má toto zastoupení. |  | Pila - startovací šňůra, 22.3.2009 Ještě pár postřehů. Těch tkanic a různých špagátů a šňůr, co jsem za ta léta vytahal z pod kladek pil a křovinořezů, kdy závada vypadala na prasklé pero, už by bylo několik stovek metrů! Také přemazané pero, zabalené do "šmíru" a... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 21.3.2009 Alí, ač se někteří budou divit, klepat si na čelo a já nevím co ještě, za sebe jako servis a prodejce, vám za výše napsané řádky upřímně děkuji! Při dodávkách zboží jsem v roli zákazníka a kupujícího. Vztah prodávající x dopravce x kupující je pro... celý příspěvek > |  | Jakému stromu patří tyto šišky?, 21.3.2009 Ano, většinou, ale jak napsal Stanislaw, jsou i kultivary a i přírodní druhy, kde jsou vzhůru! |  | Husgvarna 235e nebo Partner 422?, 21.3.2009 Přeji vám, aby vydržela ještě více! Svědčí to o vašem dobrém zacházení a zároveň štěstí na dobrý kus. To množství mne zaujalo z pohledu další mé profese. Často si totiž lidé pletou kubíky a prostorové metry. 1 prostorový metr je cca 0,5 kubíku! Je... celý příspěvek > |  | Husgvarna 235e nebo Partner 422?, 21.3.2009 Víte 350m2 není zrovna málo, ale spotřebovat na to 40 m3 dřeva? To musíte mít půl zimy otevřená okna! Nepletete si kubíky a prostorové metry? Mám zákazníka, který topí kolem 380 m2 a spotřebuje za studenou sezonu 30 prm! Zateplení nebude asi stačit,... celý příspěvek > |  |
|  | Husgvarna 235e nebo Partner 422?, 20.3.2009 Můžete prosím napsat jak velkou plochu vytápíte? |  | Husgvarna 235e nebo Partner 422?, 19.3.2009 Pro mne je ta volba jasná. HQ je pila, ať už má výkon jaký chce. Partner je dnes značka spotřebního zboží za pár korun, prodávaného v hypersuper. To co vám nabídne Patrner v kvalitě a komfortu, HQ převáží dvakrát nejméně. Z pohledu servisu je Partner... celý příspěvek > |  | Motorová píla zn. Timbertech, 18.3.2009 Vy píšete o profi pile a říkáte, že lišta 45 cm není nic špatného na "pilu" 45 cm3, s výkonem 2,4 PS?! Z čeho tak soudíte? Z toho, že výrobci pil o obsahu 65 -80 cm3 povolují lišty délky 75 cm? Takže HQ 55 podle vás snese v pohodě lištu 65... celý příspěvek > |  | Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009 Prodejce Dolmaru musíte hledat u prodejců Makity a v tom je ten háček. Ne vždy, ale dost často. Servis elektronářadí, nemusí mít zkušenosti s benzínovým zbožím a tak je nutné se zajímat i kde servisují! Často se dozvíte, že je to jakési... celý příspěvek > |  | Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009 Ono to je o tom, co už se tu rozebralo aspoň tisíckrát. Kvalita benzínu, oleje, dodržení poměru, nehrabat se do nastavení karburátoru atd.. Životnost 50 mth je neživotnost! To je nic a kousek. Kdyby pila "natočila" denně 1 mth, pak je za 50... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|