Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stáří benzinu do pily, 16.4.2009
Zdravím J.S. a ostatní, co jsem tu nebyl, rozpoutala se tu bitva národů o pšeničné zrno! Ne tuny, ale jedno! Pročetl jsem si celé vlákno a cítím se jak na houpačce, jednou smích, podruhé minimálně smutek. Každý máte v něčem pravdu, ustoupit nehodlá... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 11.4.2009
Ano jistě a pohled na naši politickou scénu to jen potvrzuje. Česká republika je soliter v celém světě, nabitý superodborníky. Pak se divím, proč ještě nediktujeme světu, většina této techniky se konstruuje v zahraničí a největší krok dopředu ve... celý příspěvek >
Řetěz na pile HQ, 10.4.2009
A to myslíte, že jich ještě tolik v Evropě běhá? V době kdy se 162 vyráběla, v Asii ještě ani o motorové pile neslyšeli!
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 8.4.2009
Taky si myslím, ale na první pohled ten popis vypadá dost odborně! Ono axiální lisování se opravdu dá tak nazvat u toho "zalisování" konce, nebo oka lana a oka pro to, že dnes zaplést ocelové lano už ovládá jen málokdo!
Rada Jonsered cs2145, 8.4.2009
Neurazil, je to trochu o něčem jiném. Demontáž není zase tak složitá, ale musí člověk mít cit, správné nářadí a to nemusí být zrovna ten spec. klíč a je lépe, pokud zničí starý motor, který se dá odepsat, než vlastní, těžce zaplacenou pilu! Máte-li... celý příspěvek >
Jak je vidět, jste expert na příčné lisování, ale o teplotách používaných při montážích toho mnoho nevíte a o ložiscích také ne! Tak tedy, ani ložisko, ani jeho lůžko (karter, obal převodu), nezahříváme na 150°C, ale cca 80°C! V ložiscích... celý příspěvek >
Řetěz na pile HQ, 8.4.2009
Ale plastový šnek pohonu!
S letlampou hodně opatrně!!! Nahřívám horkovzdušnou pistolí, nebo na PB vařiči na litinové desce (plotýnce). Pak normálně vyklepnu o štípací špalek jednu i druhou stranu. Ložiska jsou standart rozměr a u vás celkem 4 kusy/ 4 rozměry! Horní hned u... celý příspěvek >
Rada Jonsered cs2145, 8.4.2009
Jj i tak možno, myslel jsem spíše " praštím na klíč kladivem a JE TO! " a bacha na jazyk!
Taky jsem nechtěl podcenit různé domácí kutily, z nichž dost často vypadávají mimo "objevů ameriky" i velice cenné přípravky a nástroje, udělátka, tam smekám! Pokud však chce někdo příčně lisovat na hřídel ložiska, tvrdit, že většina... celý příspěvek >
Pozinkovat šasi sekačky?, 8.4.2009
Proč ne? Pokud ta možnost je, jen si uvědomte, že budete potřebovat základní barvu na pozink. Nechat materiál nebarvený, není nejlepší. Vrstva je v řádech mikronů a a vnitřní plochy budou zachvíli stejné jako v současnosti. Jen bych barvu nechal... celý příspěvek >
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 7.4.2009
Opakuji, bez problémů, bez přípravku! Jen to chce segerovky, zdroj tepla a nové díly! A samozřejmě rukavice, nebo je člověk na dost dlouho dostatečně "promazán "! Nevím jaký unašeč chcete vyndávat, já demontuji hřídele s ložisky a stačí mi... celý příspěvek >
Rada Jonsered cs2145, 7.4.2009
Andy, nikoli rázem, ale tlakem a kryt je myšlen ten plech pod spojkou!
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 7.4.2009
Úhlový převod O.M. 740T lze bez problémů repasovat, lze i samostatně vyměnit ložiska. Ta také pravděpodobně způsobují ten hluk a zvuky, vibrace způsobilo nejspíše rozpadající se a zadírající ložisko v převodu. Není nutné měnit celý převod. Vůli v... celý příspěvek >
Rada Jonsered cs2145, 7.4.2009
Tady je servisák každý druhý! Stejně jako v celé této krásné zemi, kde každý to své řemeslo ovládá špičkově a ten druhý neumí NIC! To na co se vy ptáte, není nic technického, ani zábavného, to je základní znalost stavby a konstrukce motorové pily!... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika