Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009
Zkusil jste otevřít nádrž? Jak dlouho to dělá? Jak je starý křoviňák?
Krovinorez od Hondy, 24.5.2009
Jani, už to, že jeden prodejce udává 1,6, druhý 1,1 a třetí 1,0, ve mne budí "důvěru" jako pily Ťao ping! Naprosto souhlasím! Jenže jeden udává výkon v kW a druhý v HP, to je ale problém prodejců! Většinou to jsou prodejci sekaček a ti jsou zvyklí na... celý příspěvek >
Ano Filipe, to jste vy a možná 35 % ostatních uživatelů této techniky, jak ale vyplívá z příspěvků J.S., možná (nechci nikoho podceňovat), těch 65 % by to zvládalo s problémy. Není měsíc, kdy to někdo přehodí a dokonce lidé s dvojkanystrem pro pilu!... celý příspěvek >
Riziko choulostivosti je a je velké, to je ten mezičlánek. Max. krouťák je u STIHLu položen mírně výš než u Hondy (1,7 Nm/ 6 500 ot), 10 500 ot/min. je rozpojovací hodnota el. omezovače, nikoli max. otáčky. Krouťák je tak stabilnější a nepodléhá... celý příspěvek >
Ahoj Jani, souhlasím a ač to tu někteří velice neradi slyší, převážnou vadou strojů (auto, motorka, pila...), je ten článek mezi volantem, řidítky a sedadlem. Zde tomu je mezi odměrkou a nádrží. O 4-mixech nevím, běžná údržba a dost. Ač byl uveden... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 21.5.2009
Zdravím Ondřeji, brzdu budete shánět těžko, měla ji jen poslední AV serie. Mám již jen několik nepodstatných starších součástek, komplet už ne. Navíc by jste musel mít kryt ruky z bílého plastu s drážkou. Sadu těsnění už také neseženete, ani v... celý příspěvek >
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 20.5.2009
Souhlasím a s těmi emisemi to také není špatné, jsou nižší než původní konstrukce 2 taktu.
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.5.2009
M., pan J.S. vás kouše a já se ani nedivím. Přelouskal jsem ten váš "článek" celý a to co jste napsal o SOLO nevím jaký model, by stačilo na ještě větší kousanec a možná i víc! Resumé - SOLO nebrat, je hodné člověka používajícího vyžínač na... celý příspěvek >
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.5.2009
Ten problém s "pseudo" je jen a pouze opět mezi řidítky a nosným popruhem. Máte-li doma jen čtyřtakty, chápu a nekomentuji, jinak smekám klobouk před řešením STIHLu, zavést do provozu 4 takt s provozní náplní 2 taktu. Ovšem že se najdou... celý příspěvek >
Když se rozhodnete sami opravovat, 9.5.2009
Díky za školení
Výrazné je normální a ne na závadu, že?!
Jani, tak toto není trefený hřebíček, ale hřebík na hlavičku. A netýká se jen Sama z Domu, ale i některých "taky" servisáků! Není nad to laborovat pár hodin nad nechodící pilou, kterou zákazník přivezl z autorizovaného servisu jisté značky... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 9.5.2009
S úvodem naprosto souhlasím, vždy bych vynechal ten "Super" v popisu.  Závěr celkem taky beru a dovolím se počítat aspoň z části k takovým. Chybí mi ta spousta osobně zadřených a ty přesné záznamy.  Co ještě vidí mé oči, případně... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 8.5.2009
PP, pokud někdo tady lže, nejsem to ani já, ani výrobci a ani vy!  JASO není norma, ale standard (Japanese Automobile Standards Organisation), JASO je I o kouřivosti (exhaust smoke, exhaust system blocking), samozřejmě je u vyšší specifikace FB... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 8.5.2009
Dalo by se s tím i souhlasit, ale ono tomu až tak úplně není. Nejprve něco k normám. API a ISO jsou normy (ústavy), které mne zajímají po stránce 2T garden motorů, JASO je Japonský automobilový standart a kupříkladu rozdíl mezi FC a FD je pouze ten,... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika