|
Vysokotlaký čistič, 13.5.2008 Co vím, tak by měla při přerušení mytí vypinat, což snad už dělá většina a čerpadlo by mělo být "kovoné". Já si z Rakouska v r. 91 dovezl KÄRCHERa mám ho bez závad dodnes. Používám ho u domu podobně jak zamýšlíte vy. Je na 220V teplota... celý příspěvek > |
 |
Mini balíkovač, 12.5.2008 Já jsem si dovolil popátrat po ceně: 6 000 až 6500 E dle výbavy. |
 |
|
 |
Mazání řetězu olejem PP 90, 6.5.2008 PP 90 patří k těm hustším. Přes léto snad, možná, ale na celoroční mazání asi nééé. Já bych to do své pily nedal. |
 |
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 28.4.2008 Je třeba vycházet a porovnávat přesné ůdaje o otáčkách, pak to vyjde trochu jinak. Hlavně rozdíl otáček na kolech. Pominu-li tolerance v otáčkách, tak dvoutakt 4 700 ot/min. čtyčtakt 3600 ot/min. Vyzkoušel jsem si čtyřtakt na dvoutaktní... celý příspěvek > |
 |
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 28.4.2008 Ale dva nože je blbost. Síct to bude ale jak? |
 |
Jaký kultivátor?, 25.4.2008 Vy s tím prostě neumíte dělat pokut jste to kdy zkoušel. Už jsem dálal jinde pro vás odkaz na fotky, které dokazují opak, nebo o co vám vlastně jde? Je zřejmé, že někomu to funguje. |
 |
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 25.4.2008 Zde najdete jeden z důkazů, že nemáte pravdu. https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/technika-orby-18722/?retezec=vari%20pluh |
 |
Příruby pro motory Honda, 17.4.2008 Tam, kde Honda používá pouzdra z hliníku, tak na klice je píst z dubu. Bože, kam na ty matriály lidi chodíte? |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 15.4.2008 To jo. Navíc to vyžaduje určitou tzv. údržbu. 100% stav vyžaduje tlumič rázů jinak to žduchá do závěsu. Nájezdovka prostě není všeřešící. |
 |
Výbrus motoru, 15.4.2008 Jediné co potřebujete je nový píst a pak najít někoho, kdo zná co a jak a má potřebný stroj a nástroj na hohování, pokut válec vůbec takto půjde renovovat. Už jen přípravky na upnutí vašeho válce vyžadují odborníka plus znalosti o mírách díry po... celý příspěvek > |
 |
|
 |
TK, TZ, MT, Holder, 15.4.2008 Pro eliminaci brždění při couvání se nájezdovka blokne. |
 |
Kde koupit větší balení hnojiva?, 1.4.2008 Pane Jančo zajeďte si do Modřic do bývalého ACHP. Prodají vám co jen budete chtít. Hnojiva i postřiky. |
 |
torx klíče na Stihl, 4.3.2008 Podle všeho jste nekoupil pilu novou. Jinak si i já myslím, že by vás prodejce upozornil na používání oleje do benzínu. Pokut má pila něco naběháno měl by jste navázat na používání onoho oleje na předchozího majitele. Jinak pokut jde o oleje... celý příspěvek > |
 |
Zdvihový objem pily Poulan, 29.2.2008 Hmm, to je zajímavé, protože já jsem něco podobného slyšel o Homelitkách, ale vlastní zkušenost nemám. |
 |
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 28.2.2008 Na tento stroj existovala tovární mezinápravová rotační sekačka s bočním výhozem (laminátová) a pozběji plechová se zadním. Pokut máte zájem kontaktujte tohoto pána www.zahradnitechnika.zlinsko.com/ Na těchto stránkách toho z vašeho... celý příspěvek > |
 |