Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysokotlaký čistič, 13.5.2008
Co vím, tak by měla při přerušení mytí vypinat, což snad už dělá většina a čerpadlo by mělo být "kovoné". Já si z Rakouska v r. 91 dovezl KÄRCHERa mám ho bez závad dodnes. Používám ho u domu podobně jak zamýšlíte vy. Je na 220V teplota... celý příspěvek >
Mini balíkovač, 12.5.2008
Já jsem si dovolil popátrat po ceně: 6 000 až 6500 E dle výbavy.
Mazání řetězu olejem PP 90, 6.5.2008
PP 90 patří k těm hustším. Přes léto snad, možná, ale na celoroční mazání asi nééé. Já bych to do své pily nedal.
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 28.4.2008
Je třeba vycházet a porovnávat přesné ůdaje o otáčkách, pak to vyjde trochu jinak. Hlavně rozdíl otáček na kolech. Pominu-li tolerance v otáčkách, tak dvoutakt 4 700 ot/min. čtyčtakt 3600 ot/min.  Vyzkoušel jsem si čtyřtakt na dvoutaktní... celý příspěvek >
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 28.4.2008
Ale dva nože je blbost. Síct to bude ale jak?
Jaký kultivátor?, 25.4.2008
Vy s tím prostě neumíte dělat pokut jste to kdy zkoušel. Už jsem dálal jinde pro vás odkaz na fotky, které dokazují opak, nebo o co vám vlastně jde? Je zřejmé, že někomu to funguje.
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 25.4.2008
Zde najdete jeden z důkazů,  že nemáte pravdu. https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/technika-orby-18722/?retezec=vari%20pluh
Příruby pro motory Honda, 17.4.2008
Tam, kde Honda používá pouzdra z hliníku, tak na klice je píst z dubu. Bože, kam na ty matriály lidi chodíte?
TK, TZ, MT, Holder, 15.4.2008
To jo. Navíc to vyžaduje určitou tzv. údržbu. 100% stav vyžaduje tlumič rázů jinak to žduchá do závěsu. Nájezdovka prostě není všeřešící.
Výbrus motoru, 15.4.2008
Jediné co potřebujete je nový píst a pak najít někoho, kdo zná co a jak a má potřebný stroj a nástroj na hohování, pokut válec vůbec takto půjde renovovat. Už jen přípravky na upnutí vašeho válce vyžadují odborníka plus znalosti o mírách díry po... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 15.4.2008
Pro eliminaci brždění při couvání se nájezdovka blokne.
Kde koupit větší balení hnojiva?, 1.4.2008
Pane Jančo zajeďte si do Modřic do bývalého ACHP. Prodají vám co jen budete chtít. Hnojiva i postřiky.
torx klíče na Stihl, 4.3.2008
Podle všeho jste nekoupil pilu novou. Jinak si i já myslím, že by vás prodejce upozornil na používání oleje do benzínu. Pokut má pila něco naběháno měl by jste navázat na  používání onoho oleje na předchozího majitele. Jinak pokut jde o oleje... celý příspěvek >
Zdvihový objem pily Poulan, 29.2.2008
Hmm, to je zajímavé, protože já jsem něco podobného slyšel o Homelitkách, ale vlastní zkušenost nemám.
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 28.2.2008
Na tento stroj existovala tovární mezinápravová rotační sekačka s bočním výhozem (laminátová) a pozběji plechová se zadním. Pokut máte zájem kontaktujte tohoto pána www.zahradnitechnika.zlinsko.com/  Na těchto stránkách toho z vašeho... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika