Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak používat rotavátor (Misho), 5.8.2008
Nesený rotavátor nemusí být jen za traktorem, ale i za jednoosákem což Agzat umí Vari ne. Je taky pravda, že práce s nimi je jiná.
Nová pila, 14.7.2008
Když je tu už po několikáté řeč o té slovenské rafinerce - nebyla náhodou mezi prodejci nekvalitních pohonných hmot na veřejně neveřejném seznamu ČOI?
Vadná svíčka NGK-CMR 7H, 20.6.2008
No a našel by jste pro něj v nějakých tabulkách ekvivalent? Já co jsem se díval svíčku HGK CMR 7H jsem bohu žel nenašel. To by mu asi pomohlo nejvíc.
Jaký kultivátor? Vari novinky roku 2008?, 18.6.2008
Co má zase toto znamenat? Já se hádat nechci. Kontaktujte prosím jinou osobu.
Jaký kultivátor? Vari novinky roku 2008?, 18.6.2008
Já bych info 11. 104 uplně nezatracoval. Letos Vari vyšlo s novou dvoububnovou sekačkou, inovace na všech dubnech, takže se asi něco málo děje a je spousta důvodů proč se něco může opozdit.
Rotační sekačka Vega S465, 16.6.2008
Hm asi jo když jsem nad tím tak přemýšlel půjde asi opravdu o můj omyl. Přiznám se, že jsem tento motor nikdy neviděl.
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
Já! O testu v pravém slova smyslu se zde opavdu nedá hovořit a dovolil bych si ostatním poradit, aby byli opatrní při výběru stroje na základě takových to testů.
Rotační sekačka Vega S465, 16.6.2008
Tak jsem si to přečetl a za reakci snad stojí jen dezinformace o motorech Honda GXV 160, že měli litinovou vložku. Já si troufnu říci, že nikdy nic takového neměli. To, že ty motory vypadají jako kopie a jsou dobré kopie je pravda a asi i proto... celý příspěvek >
kupuji mot. rosic Stihl SR-420, 12.6.2008
To jo, čína jak vyšitá, proto jsem to sem dal a co kam kdo píše nebo nepíše, tak za to teda fakt nemůžu.
Sekačka na vysokou trávu, 9.6.2008
Tyto dvoububnovky dělal motor jikov nejdříve s třecím pohonem kol a byl to zdroj nespokojenosti s tímto přenosem. Náprava tohoto řešení je jen ve výměně pojezdové převodovky a tuto variantu jikov nabízí jako jediné řešení. Asi mají pravdu, ale cena... celý příspěvek >
Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 29.5.2008
Váš výběr mně ujistil, že je někdo, kdo uvažuje stejně jako já. Líza či Adála jsou jednoúčeláky stejně jako Dakr BLP 60, ale dva nože jsou asi málo i když má Dakr větší záběr. Pozná se to mj. na kvalitě strniště. Vari od letoška dává čtyři nože... celý příspěvek >
brzda nože u motorvých sekaček, 26.5.2008
Pokut se bavíme o brzdě nože jako o bezpečnostním prvku,  pak je to u všech sekaček stejné. Pásová brzda brzdí servačník motoru. Je jedno, jestli to je drahá sekačka s náhonovou spojkou, či nikoli. Spojka nemá tu vlastnost, aby brzdila nůž.... celý příspěvek >
Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 23.5.2008
 To je přesně ten důvod, proč při takovém to uskladnění, měnit motor. olej až na jaře.
novy krovinorez, 22.5.2008
Jóóó pan J.S. to je panečku filuta
novy krovinorez, 22.5.2008
Proč je vůbec potřeba průběžně doplňovat mazací tuk do úhlovky?To někudy utíká nebo se nějak spotřebovává?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika