Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
Mě se gufera taky nezdají, ale nejsem tak zkušený, abych to hájil přes mrtvoly a o poměru oleje v benzínu píšu taky hned na začátku. Teď už jen najít kde to teče.
Co je ale nejhorší, že s náma nebo spíše s váma nekomunikuje zakladatel. Nevím proč, ale mě by to vadilo. Necítím jakýkoli zájem jen založení tématu.
Byl jsem myslím první, kdo na ty kapky na výfuku upozorňoval. Tak nevím.
Tak toto jsem si myslel i já u té centrály, ale vzhledem ke konstrukci to není možné a myslím že i u toho křoviňáku, aby se dostal pomocí proudění vzduchu olej až za setrvačník s magnetem zapalování ke klice mororu. V mém případě tekl nespálený olej,... celý příspěvek >
Neberu to ani jako vtip. Jen se mi prostě zdá, že pokud propustí gufero olej, tak na vzuchovou těsnost je uplně KO a skoro bych řek, že by ten motor neměl už fungovat. Máte asi větší zkušenosti než já proto s úctou akceptuji co jste napsal a snad tu... celý příspěvek >
Já se vás nesnažím nachytat, ale když si na druhé straně vemu třeba dvoutakt. motor od Vari, kde je klika dokonce vertikálně a odejdou tam gufeta, měla by být odstředivá spojka zamaštěná až plná oleje a motor běží neběží. Takže jako první varování,... celý příspěvek >
Pokud by netěsnilo gufero nebyl by problém s chodem motoru? Když netěsní ven nemůže těsnit dovnitř.
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008
Po čase broušení pilníkem budete potřebovat srovnat délku zubů zajdete do servisu HQ podobné jako byl GI tam to vemou "po staru" a myslím si že to ani nepoznáte. Je otázkou jestli onen Oregon není mnoho povyku pro nic.
Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008
Myslím si, že jarová voda je k rounovým "chlupatým" filtrům přece jen šetrnější. V benzínu, tedy BA, rychle strácí filtrační schopnost a chlupy. Mastnota molitanových či rounavých filtrů je žadoucí a za tímto účelem jsou přeci speciální... celý příspěvek >
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008
Takže jak to zde čtu, pokud si někdo nechá nabrousit ten "modrý" oregon, má dost velkou šanci, že mu to nabrousí "po staru". Pak se ptám - přestane být tento řetěz výkonným a stane se z něho obyč nebo jak to je?
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
Jiný olej než s benzínem se tam nenachází, takže hledat nějakou netěsnost na přívodu či výfuku. Fotky neukazují všechno, ale je vidět kapky na hraně tlumiče výfuku. Podle mne je moc oleje v benzínu. Návod ale říká 1:25 pak se nedá nic dělat. Pokud je... celý příspěvek >
Jak mazat křovinořez, 8.8.2008
Myslíme totéž a asi máte pravdu, ale při pohledu na fotky 240.196 (16), 7.8.2008 9:28 mi připadá, že tomu tak není. Hold asi mám oko z "Kašparovy krávy".
Já vím, ale podle fotek drážky mizí ve vnitřním průměru ložiska. Myslel jsem si, že ložisko by mělo být za drážkamy na plném broušeném materiálu -  stopce hřídele, asi teda né, ale rád se nechám poučit. Myslím to upřímě.
Nechci se zde fakt vnucovat se svím řešením, ale podle fotek mi to připadá, jako by ta vazelína z úhlové převodovky šla drážkama té hřídele ven. Možná mě ale ty fotky klamou.
Jak mazat křovinořez, 7.8.2008
A nepodchází ten tuk těma drážkama, tedy vnitřním průměrem ložiska?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika