|
Příspěvky uživatele - 4.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Mě se gufera taky nezdají, ale nejsem tak zkušený, abych to hájil přes mrtvoly a o poměru oleje v benzínu píšu taky hned na začátku. Teď už jen najít kde to teče. |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Co je ale nejhorší, že s náma nebo spíše s váma nekomunikuje zakladatel. Nevím proč, ale mě by to vadilo. Necítím jakýkoli zájem jen založení tématu. |  |
|  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Byl jsem myslím první, kdo na ty kapky na výfuku upozorňoval. Tak nevím. |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Tak toto jsem si myslel i já u té centrály, ale vzhledem ke konstrukci to není možné a myslím že i u toho křoviňáku, aby se dostal pomocí proudění vzduchu olej až za setrvačník s magnetem zapalování ke klice mororu. V mém případě tekl nespálený olej,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Neberu to ani jako vtip. Jen se mi prostě zdá, že pokud propustí gufero olej, tak na vzuchovou těsnost je uplně KO a skoro bych řek, že by ten motor neměl už fungovat. Máte asi větší zkušenosti než já proto s úctou akceptuji co jste napsal a snad tu... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Já se vás nesnažím nachytat, ale když si na druhé straně vemu třeba dvoutakt. motor od Vari, kde je klika dokonce vertikálně a odejdou tam gufeta, měla by být odstředivá spojka zamaštěná až plná oleje a motor běží neběží. Takže jako první varování,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Pokud by netěsnilo gufero nebyl by problém s chodem motoru? Když netěsní ven nemůže těsnit dovnitř. |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008 Po čase broušení pilníkem budete potřebovat srovnat délku zubů zajdete do servisu HQ podobné jako byl GI tam to vemou "po staru" a myslím si že to ani nepoznáte. Je otázkou jestli onen Oregon není mnoho povyku pro nic. |  | Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008 Myslím si, že jarová voda je k rounovým "chlupatým" filtrům přece jen šetrnější. V benzínu, tedy BA, rychle strácí filtrační schopnost a chlupy. Mastnota molitanových či rounavých filtrů je žadoucí a za tímto účelem jsou přeci speciální... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008 Takže jak to zde čtu, pokud si někdo nechá nabrousit ten "modrý" oregon, má dost velkou šanci, že mu to nabrousí "po staru". Pak se ptám - přestane být tento řetěz výkonným a stane se z něho obyč nebo jak to je? |  |
|  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008 Jiný olej než s benzínem se tam nenachází, takže hledat nějakou netěsnost na přívodu či výfuku. Fotky neukazují všechno, ale je vidět kapky na hraně tlumiče výfuku. Podle mne je moc oleje v benzínu. Návod ale říká 1:25 pak se nedá nic dělat. Pokud je... celý příspěvek > |  | Jak mazat křovinořez, 8.8.2008 Myslíme totéž a asi máte pravdu, ale při pohledu na fotky 240.196 (16), 7.8.2008 9:28 mi připadá, že tomu tak není. Hold asi mám oko z "Kašparovy krávy". |  | Jak mazat křovinořez, 8.8.2008 Já vím, ale podle fotek drážky mizí ve vnitřním průměru ložiska. Myslel jsem si, že ložisko by mělo být za drážkamy na plném broušeném materiálu - stopce hřídele, asi teda né, ale rád se nechám poučit. Myslím to upřímě. |  | Jak mazat křovinořez, 8.8.2008 Nechci se zde fakt vnucovat se svím řešením, ale podle fotek mi to připadá, jako by ta vazelína z úhlové převodovky šla drážkama té hřídele ven. Možná mě ale ty fotky klamou. |  | Jak mazat křovinořez, 7.8.2008 A nepodchází ten tuk těma drážkama, tedy vnitřním průměrem ložiska? |  |
 |
|
|
|