|
výběr tlakové myčky, 5.1.2009 Rád bych se zeptal pana 154.90 jesli šroubení a dosedací plocha vysokotlaké hadice s pistolí je jaksi normalizovaná či co. Jestli hadici od KÄRCHERa na čištění potrubí odpadu lze použít na jinou značku myčky. Samozřejmně při zachování podobných... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 7.11.2008 Ale tak to nějak je - že je klamavou reklamou přivábí k sobě, prodá jim něco hodně drahého a pak se jim vysmívá v servisu.... Vždyž když už nic jiného co to je sedmiletá záruka, to funguje?Hodně vašich zákazníků už ví že ne. |
 |
|
 |
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 17.10.2008 Vzhledem k tomu, že jste obec nebylo by pro vás lepší řenění v nějakém komunálním stroji, který využijete po celý rok? Určitě sečením trávy vaše starost v komunální oblasti nekončí. Mám na mysli něco jako Stiga - Belos, ale není to o jedné značce.... celý příspěvek > |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 26.9.2008 Já myslel obr. č.7 a ono šlo asi o č.5-6. |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 26.9.2008 To nebude radlice, ale štít na do lesa. |
 |
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla vs Vari DS- 521 Líza, 16.9.2008 A navíc, Líza vychází z Adély, což se o Perle nedá říci. |
 |
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla vs Vari DS- 521 Líza, 16.9.2008 I Líza má mít dnes čtyři nože pokud vám to pomůže při výběru. |
 |
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 3.9.2008 Jo? A kde? Které motory se tam dělají? |
 |
Motor jikov - zpětný chod, 1.9.2008 Má dobrou svíčku N 17 C. Samozřejmě mohl trefit zmetek, ale pokud ji vyměnil a problém trvá je přeba mrknout na klínek magneta, jestli není načlej a pak to řešit dál. Na druhé straně moc možností oprav toho bezkontaktního zapalování není. |
 |
Motor jikov - zpětný chod, 1.9.2008 Držte se rady, které se vám dostalo jinde. Je to dobrá rada a možný zdroj vašich problémů. |
 |
|
 |
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Já to odlehčím - jak to, že Bunny není v lese? Berte to prosím jako žert!! |
 |
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Bunny podívejte se, pokud bych měl zkušenosti, že mě potřením hovna z nutrie zbavilo bradavice, taky bych to bránil jako J.S. A mohl by jste se ohánět kapacitamy i Jůlinkem. Pokud J.S. má nějaké zkušenosti s jakousi přísadou, tak proč to... celý příspěvek > |
 |
Vysokotlaký čistič, 1.9.2008 Tak tak. Jak jsem již psal víše mám KÄRCHR daleko déle, ale ten předřazený filtr je opravdu důležitý. Byl součástí stroje. Občas se divím co za nečistoty z vodov. řadu zachytí. |
 |
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Přesně pane Vysloužile!!! To homeopatikum se mě vybavilo také a myslím si, že je to dobrý příměr. Já osobně a vzhledem asi i ke svému věku jsem dnes zdrženliví k soudům čehokoli, pokud nemám vlastní zkušenost. Ono totiž za peníze dnes účelově... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 Aby nedopadl s reklamací jako já s tou centrálou, kde napsali, že se jedná o dvoutaktní motor a tím pádem tam žádný olej není, takže nemá co vytíkat či unikat. A to jsem jim tu centrálu poslal poteřenou, žádná očista schválně neproběhla. |
 |