Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
výběr tlakové myčky, 3.4.2009
Mě se oprava protáhla o čekání na dodání těch těnících gufer a stěráků plus ta přírubová těsnění. Nic méně mám je a namontoval jsem, rozchodil tlak. ventil a dal nové O-kroužky a stroj jede jako dřív. Cena opravy za díly byla přes pětistovku a to mě... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 27.3.2009
Alí, když jste vzpomenul ty schůdky, vzpomínáte si ještě na dobu, kdy na M stránkách byla přístupná diskuze jak vysvětlovali, že nerezové schůdky nejsou určeny k trvalému ponoření ve vodě stylem ráno do a večer z vody ven ne trvale i přes zimu v... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 27.3.2009
Josefe Válo viděl jste v televizi reportáž o tomto problému? Seznamte se více s tímto problémem, než něco napíšete. add sleva:  Přeji vám ji, ale dělám vše proto, aby nebyla z mé kapsy.
výběr tlakové myčky, 27.3.2009
Dobrý den René, ano tento ventil jsem měl problém včera z těla dílu dostat ven. Musel jsem to za tu tyčku uchytit do kleštin hlavy soustruhu, abych ji čímkoli jiným neponičil a nepodrápal. Šel opravdu ztuha, ale je venku. Pod ním humus a bordel... celý příspěvek >
výběr tlakové myčky, 26.3.2009
Dobrý den, nejde vůbec o nějaká těsnění v šachtě pístků. Tam jsou celkem tři kusy těsnících a vodících prvků na jednu šachtu včetně něčeho co se podobá guferu. To mám zmáklé a problém bych zde nehledal. Mnou popisované těsnění je víše a možná... celý příspěvek >
výběr tlakové myčky, 25.3.2009
Děkuji za odpověď Roberte. V oleji nebyl ani náznak vody. Ventilky jsem očistil pružiny na nich jsou jak nové krásně lesklé asi nerez nebo co. O kroužků jsem si nějak nevšiml - omrknu. Asi si nerozumíme ohledně toho těsnění, taky se nedivím,... celý příspěvek >
výběr tlakové myčky, 25.3.2009
Roberte prosím K 620 normálně jede ale netlačí vodu. Jen jí proteče to co dodá vodovod. řád.Poslední použití bez problému při dalším vzítí už netlačila. Mohlo by jít o netěsnost těch obvodových vícehranných těsnění asi v hlavě, které oddělují vodovod... celý příspěvek >
Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009
A to všechno platí pro motory mazané rostřikem?
Jakou vybrat pilu?, 17.3.2009
Já chápu, že pro někoho může být přítomnost katalizátoru na motoru pily jeden z plus důvodů při výběru pily. Nechce dýchat škodliviny víc než je nutné ap. Pak se ale takový uživatel motorové pily může v průběhu životnosti pily obrátit na... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 18.2.2009
Všude v okolních státech jsou tyto stroje na značkách a mají atestovaný maják oražové barvy zapsán v TP. Nehodnotím zdejší legislativu jen upozorňuju co v ní je a poučovat kohokoli si vůbec netroufám, sám toho moc nevím. Takže v pohodě, no. Sám víte,... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 18.2.2009
S tím majákem bych byl opatrný. Je vidět, že je to pro vás neznámá oblast. Je dobré prostudovat zákon, který o jeho užítí, instalaci a i legalizaci píše. Ono třeba blikající jedoucí popelářské auto není zrovna v souladu s tímto zákonem a průjezd... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
Kdo a nebo co jsou ilumináti?
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 10.2.2009
Mahindra, v tomto případě, není obšlehnutý Zetor. Je ale pravda, že se tam dodnes výrábí traktory velice podobné Zetoru UŘ1 bez kabiny a není se čemu divit, když jsme jim postavili linku na jejich montáž. Jinak do debaty nechci moc zasahovat.... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 10.2.2009
Je poctivé také napsat, že pan Houha nemá čínský stroj ale Indický jen vyrobený v číně. V Turecku se taky vyrábí auta a jejich majitelé jsou hrdými majiteli francouzké značky. Mahindra není jen tak nějaká firmička a v traktorech je pro tamní okolí... celý příspěvek >
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 9.2.2009
jájsem právě byl donucen vyměnit letitou svíčku Champion. Dal jsem NGK. Vydržela měsíc. Vždycky se to projevilo tak, že dokud motor běžel nebylo nic znát po zhasnutí však nešel už nastartovat. V současné době tam mám Bosch a už půl roku je klid. Taky... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika