Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Demontáž klikovky za sekačky, 17.5.2010
Rozebrat to tak, aby výsledkem byla osvobozená klika je to nejlehčí. Jen bude potřeba postupovat tak, aby se nic neponičilo, třeba při stahování setrvačníku, nebo opečovat hřídel kliky (strna od naže) tak, aby volně prošla futrem a nepoškodila... celý příspěvek >
Vari 4 Profi s motorem Honda GCV 190, 14.5.2010
Je fakt, že poslední řídítka, která měla jakš takš eliminaci vibrací od motoru jsou již zde popisovaná tzv. těžká z výroby Agrozetu Jičín. Jejich mínus je však vyšší hmotnost. Když se člověk podívá na dnešní řidítka je jasné, že jejich kvalita,... celý příspěvek >
Vari 4 Profi s motorem Honda GCV 190, 13.5.2010
Nepřesné vystředění čeho vůči čemu?
Obtížná práce s rotačním kypřičem AKY (Vari), 12.5.2010
O jakých nákonech píšete? Byla zde řeč o bočních náklonech a to si myslím, že je při metrovém záběru memožné. Dopředné náklony jsou snad neodiskuvatelné. I přesto je třeba doladit protiodpor, aby rotavátor kypřil comožná rovnoměrně. Nustálím... celý příspěvek >
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 12.5.2010
PP budete si muset pohrát s tím protitahem. Třeba by místo radličky stačil jen plocháč, který bude mít sříznutou hranu v půdě. Pro tento případ by stačilo otočit stávající radličku srdíčkem nahoru a vyzkoušet. Prostě ladit a ladit. Plechy bych v... celý příspěvek >
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 11.5.2010
Když si dáte dozadu místo raličky kolečka budete taky chodit špacírem. Všiml jste si taky, že jel jeden záběr několikrát? troufnusi říct, že ten Texas by ve vaší jílovité půdě jen nadskakoval. U Vari je třeba najít ten správný protiodpor.
Elektrická motyčka EM 1000, 7.5.2010
Přesně, ta sedmiletá záruka a navíc od Moutfieldu to jistí! Jasně to vidím. Po pěti letech provozu vyměňují díy na záruku a zadarmo. Hold je to firma no 1.
Elektrická motyčka EM 1000, 5.5.2010
Když se píše, že automobilový pak není problém použít zrovna v tomto případě převovový GL5. Je dostatečně řídký, aby za studena nekladl velký odpor a je zároveň i hypoidní. Nevím jaké konkrétní převodovky mají doporučeno motorový olej a nemusí to... celý příspěvek >
Elektrická motyčka EM 1000, 5.5.2010
Dost mne udivuje, že má-li tento strojek šnekový převod je doporučován k jeho mazání motorový olej. Teda pro mě je to aspoň novika.
Sekačka Partner P56 - 875DWA - znáte?, 30.4.2010
Martine, ten větší koš by byl právě na škodu. Čím větší koš tím větší hmotnost "nákladu" plus převis za zadní nápravou se rovná větší odlehčení hnacích předních kol. Tzn. problémy s prokluzováním kol - pojezdem.
Problém s vari, 30.4.2010
Teď už bych to nepředělával. Máte za sebou výměnu VAPE, to je to nejdražší, teď už jen najít kde to je. Co třeba cívka pod magnetem?
Stiga Turbo Combi 53 S (koš), 30.4.2010
Vaše přirovnání nemá s daným tématem nic společného a je problémem nesrovnatelným. Konec konců tazatel napsal, co mu jeho servisák řekl, tak ať mu to zaveze a servisák naučí sekačku plnit koš. Já ale měl za to, že chce sekat, ne se crcat v sezoně po... celý příspěvek >
Co je špatného na tom, kupovat "někde" jiný nůž? Co o tom víte? Když sedí záběr a unašeč jaký problém? Je to jak s jiným řezným dílem. Třeba křovinořez nebo lila. Každopádně je to určitě jednoduší, než anabáze s reklamací. Ten originál nůž... celý příspěvek >
Nechtěl jsem už reagovat, ale já to vidím podobně. Stačí vzít katalog Oregonu a najít si ten, který je třeba. A záruka?. Nechápu proč by měla padnout, když chci, aby sekačka dobře sbírala? Totéž platí když budu chtít, aby dobře mulčovala a já si... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 30.4.2010
Já jsem rád, že zde někdo napsal, kolik druhů (provedení) motorů jednoho typu Hond je. Odemne by to tak nevyznělo. No a závada s vylítnutím otáček po startu teplého i studeného motoru a následné ustálení se na narmálu? Regulátor otáček! Bohužel.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika