|
Příspěvky uživatele - 189.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Náhradné diely traktor husqvarna, 1.5.2009 Ano hned v pondelok to skusim preverit v nejakom servise, trosku ma vsak zarazila cena v zahranici /ak som dobre prelozil tento diel/, kde je cez 400 Eur. Pripada mi to dost za plastovy vylisok. |  | Náhradné diely traktor husqvarna, 30.4.2009 Prijemny den vsetkym,
zakupil som v zahranici záhradny traktor Husqvarna cth 180 r.v. 2003, mysli, ze vo velmi dobrom stave az na "malickost". Chyba tu stredovy tunel na vyhadzovanie travy. Kedze reklamacia je takmer nemozna, nevie mi... celý příspěvek > |  |
|  | Olej husqvarna a jikov 1453, 17.1.2009 Dnes som nasiel na stranke husqvarna.ru dva druhy navodov na pouzitie jednej pily - typu 142 a a v jednom je miesaci pomer benzinu 1:40 a v druhom 1:50. To snad nie je mozne aky v tom maju bordel |  | Husqvarna 240e nový model, 17.1.2009 Pisete, ze Husqvarna 240 je nastupca husqvarny 142. V akom pomere sa miesa benzin s olejom u tejto pily ? Lebo u 142 v navode pisu ze 1:40,co je dost neobvykly pomer. U vsetkych inych znaciek to je 1:50. Rad by som vedel co sa u 240... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|