Příspěvky uživatele - 128.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
R. roxburghii, 14.5.2009
Tak růži jsem zakoupil v Rosenhof schultheis v Německu, jak doporučovala paní "Lily". Je opravdu krásná, tak půl metru vysoký keř stál jako prostokořenný 11,80E, v tuto chvíli mají vše zcela vyprodáno.
R. roxburghii, 16.2.2009
Děkuji za pěkně napsaný přehled a dovoluji se optat, zda byste neměla tip na získání japonské R.hirtula. Již několik let po ní "pasu", ale zatím bez úspěchu. Pokud je to možné, ozvěte se prosím na mail nemec.ondra@gmail.com.
Jaké odrůdy - Ústí nad Labem, 9.2.2009
Prosím všechny nadšence o poradu nejvodnější letní odrůdy hrušně, jablka a třešně-počítám od každého max dva stromy-do Ústí nad Labem, na relativně malou zahradu položenou na jižním svahu.
gonga, 9.2.2009
Zdravím všechny nadšené ovocnáře. Poradí mi někdo dvě odrůdy hrušně vhodné pro jižní svah v Ústí nad Labem na cca 500m zahrádce. Plánuji max dva stromy. A případně, pokud někdo doporučí ještě dvě hrušně a dvě jabloně.
R. roxburghii , 30.1.2009
Moje R.roxburghii má až patnáctičetné listy,  ovšem ostny má poměrně velké (1cm)  a že by jich bylo málo, to se také nedá říct. Není asi nijak vyjímečně ostnatá oproti jiným růžím, ale i tak to na popíchání stačí . Jen letos čekám na... celý příspěvek >
R. roxburghii , 27.1.2009
Mám tuto botanickou růži, dvouleté řízkovance z očkované matečnice, ale zatím nekvetou. Tuším, že chyba je v tom, že je pravidelně na jaře řežu. Je to tedy tak, že pokud nechám loňské výhony, měla by růže zakvést na nich?
Stará severočeská odrůda - Koporečka, 17.1.2009
Děkuju za radu.
Stará severočeská odrůda - Koporečka, 15.1.2009
Ano, je to tak, skutečně je velmi náchylná ke strupovitosti. Ale hypotézu o zakouřeném ovzduší považuji víceméně za hypotetickou. Přece jen vznikla někdy před rokem 1800. Nemyslím, že by v celém 19.století bylo v severních čechách výrazně horší... celý příspěvek >
Stará severočeská odrůda - Koporečka, 15.1.2009
Zdravím všechny nadšence. Znáte někdo tuto odrůdu?
kvetení a pohlaví schizandry, 29.7.2008
Zdravím všechny, není mi jasné jak je na tom schizandra s pohlavím-vyskytují se na jedné rostlině květy obou pohlaví, nebo jsou rostliny samčí i samičí? Má také někdo zkušenosti na jak starých výhonech rostlina kvete a v jakém stáří začne plodit?
problém s chlorózou u r.roxburghii, 7.7.2008
Zdravím všechny nadšence. Pěstuji očkovanou růži Rosa roxburghii (dříve R.microphylla), ze které jsem minulý rok odebral řízky, které bez potíží zakořenily. Rosliny zatím pěstuji v květináčích ve výživné, dobře propustné zemině (perlit, kompost,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika