|
Příspěvky uživatele - 205.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
co nejrychlejší porost, 16.1.2009 přesně něco podobného jsem měl původně na mysli |  | co nejrychlejší porost, 15.1.2009 Fotku bohužel nemám. Stromy nad místem jsou smrky. Co se týče rostlin, uvažoval jsem spíš o nějaké psím vínu, či něčem podobném, ale do stínu to asi není vhodné. |  |
|  | co nejrychlejší porost, 13.1.2009 Zdravím všechny, vím že dotazů na rychlý plot tu bylo hodně. Já mám však trošku odlišné požadavky. Potřebuji co nejrychleji znemožnit pohled na zahradu z vyvýšené cesty, takže neprůhledná stěna by byla potřeba do výšky cca 3-4 metry. Je to pod... celý příspěvek > |  | Elektrická sekačka Mac Allister, 15.10.2008 V mém případě se nebránili, bez řečí a průtahů vrátili peníze. Novou jsem letos už nekupoval, na jaře budu znovu řešit co koupit. Navíc trochu váhám mezi elektrikou a benzinem... |  | prořezání stromu, 4.9.2008 já to spíš tipoval na Povodí Moravy, je to podél potoka. |  | prořezání stromu, 1.9.2008 Zdravím všechny, můj pozemek hraničí s potokem. U potoka (s největší pravděpodobností mimo můj pozemek) jsou stromy. Nejsou asi v nejlepším stavu, na jednom z nich jsou suché větve, které mi při každém větším větru padají na zahradu a jsou tak... celý příspěvek > |  | Elektrická sekačka Mac Allister, 26.8.2008 Koupil jsem tuhle sekačku, několikrát se mi zaseklo nastavení výšky sečení a asi po měsíci provozu se zastavila úplně - servis - spálený motor. Dneska mi v Hornbachu vrátili peníze. Měl jsem už původně vyhlídnutý jeden model AL-KOa, ale ten prý měl... celý příspěvek > |  | sekačka Al-ko 40E vs.3.8E, 26.8.2008 přesně o této závadě ohledně brzdy jsem slyšel. Z Obi se dokonce tento model stahoval z prodeje. Koupil jsem před 2 měsíci Mac Allister a dnes mi vrátili peníze (zadřený motor), už fakt nevím, co mám koupit. |  | Elektrická sekačka Mac Allister, 23.6.2008 ... Tak jsem zjistil, že je to údajně MTD vyráběné pro Hornbach. 5 let záruka, servis na asi 28 místech v republice. |  | sekačka Al-ko 40E vs.3.8E, 20.6.2008 Chtěl jsem dnes koupit sekačku AL-KO Comfort 40E. Bohužel v obchodě, kde jsem byl, nebyla skladem, ale prodavač mě řekl, že jestli může poradit, že tuhle by ani nedoporučoval, že spíš model 3.8E. Je ještě o několik set korun levnější. Moc se v tom... celý příspěvek > |  |
|  | kalové čerpadlo - žumpu, 8.4.2008 Díky moc za zkušenosti. Samozřejmě, že jsem zkoušel získat i informace u prodejců nebo zástupců výrobců, Ti ale neřeknou nic jiného, než co je v parametrech a v návodech, nebo rovnou řeknou, že si musím koupit speciální čerpadlo. Budu obyčejné kalové... celý příspěvek > |  | kalové čerpadlo - žumpu, 8.4.2008 Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s vyčerpáváním hustého kalu ze septiku či žumpy obyčejným kalovým čerpadlem. Potřebuji to jen jako provizorní řešení, nechce se mi proto investovat do speciálního čerpadla. Obyčejná kalová... celý příspěvek > |  | Habr v okolí Brna, 4.6.2007 Chtěl bych "levně koupit" rostlinky habru někde v okolí Brna. Neměl by někdo tip, kde jsou habrové lesy? Díky za tipy. |  |
 |
|
|
|