Příspěvky uživatele - 205.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
co nejrychlejší porost, 16.1.2009
přesně něco podobného jsem měl původně na mysli
co nejrychlejší porost, 15.1.2009
Fotku bohužel nemám. Stromy nad místem jsou smrky. Co se týče rostlin, uvažoval jsem spíš o nějaké psím vínu, či něčem podobném, ale do stínu to asi není vhodné.
co nejrychlejší porost, 13.1.2009
Zdravím všechny, vím že dotazů na rychlý plot tu bylo hodně. Já mám však trošku odlišné požadavky. Potřebuji co nejrychleji znemožnit pohled na zahradu z vyvýšené cesty, takže neprůhledná stěna by byla potřeba do výšky cca 3-4 metry. Je to pod... celý příspěvek >
Elektrická sekačka Mac Allister, 15.10.2008
V mém případě se nebránili, bez řečí a průtahů vrátili peníze. Novou jsem letos už nekupoval, na jaře budu znovu řešit co koupit. Navíc trochu váhám mezi elektrikou a benzinem...
prořezání stromu, 4.9.2008
já to spíš tipoval na Povodí Moravy, je to podél potoka.
prořezání stromu, 1.9.2008
Zdravím všechny, můj pozemek hraničí s potokem. U potoka (s největší pravděpodobností mimo můj pozemek) jsou stromy. Nejsou asi v nejlepším stavu, na jednom z nich jsou suché větve, které mi při každém větším větru padají na zahradu a jsou tak... celý příspěvek >
Elektrická sekačka Mac Allister, 26.8.2008
Koupil jsem tuhle sekačku, několikrát se mi zaseklo nastavení výšky sečení a asi po měsíci provozu se zastavila úplně - servis - spálený motor. Dneska mi v Hornbachu vrátili peníze. Měl jsem už původně vyhlídnutý jeden model AL-KOa, ale ten prý měl... celý příspěvek >
sekačka Al-ko 40E vs.3.8E, 26.8.2008
přesně o této závadě ohledně brzdy jsem slyšel. Z Obi se dokonce tento model stahoval z prodeje. Koupil jsem před 2 měsíci Mac Allister a dnes mi vrátili peníze (zadřený motor), už fakt nevím, co mám koupit.
Elektrická sekačka Mac Allister, 23.6.2008
... Tak jsem zjistil, že je to údajně MTD vyráběné pro Hornbach. 5 let záruka, servis na asi 28 místech v republice.
sekačka Al-ko 40E vs.3.8E, 20.6.2008
Chtěl jsem dnes koupit sekačku AL-KO Comfort 40E. Bohužel v obchodě, kde jsem byl, nebyla skladem, ale prodavač mě řekl, že jestli může poradit, že tuhle by ani nedoporučoval, že spíš model 3.8E. Je ještě o několik set korun levnější. Moc se v tom... celý příspěvek >
kalové čerpadlo - žumpu, 8.4.2008
Díky moc za zkušenosti. Samozřejmě, že jsem zkoušel získat i informace u prodejců nebo zástupců výrobců, Ti ale neřeknou nic jiného, než co je v parametrech a v návodech, nebo rovnou řeknou, že si musím koupit speciální čerpadlo. Budu obyčejné kalové... celý příspěvek >
kalové čerpadlo - žumpu, 8.4.2008
Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s vyčerpáváním hustého kalu ze septiku či žumpy obyčejným kalovým čerpadlem. Potřebuji to jen jako provizorní řešení, nechce se mi proto investovat do speciálního čerpadla. Obyčejná kalová... celý příspěvek >
Habr v okolí Brna, 4.6.2007
Chtěl bych "levně koupit" rostlinky habru někde v okolí Brna. Neměl by někdo tip, kde jsou habrové lesy? Díky za tipy.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika