|
Aku kosačku - prosím doporučte, 3.4.2009 Teda ne že bych se do Vás chtěl jakkoliv navážet, ale dovolím si zareagovat.
Naprosto nechápu, co dělal Váš soused na 700m2 celý víkend i s přestávkami.Nechci tady jakkoliv machrovat a vše co napíši je z vlastní zkušenosti.Pokud tato vlákna čtou... celý příspěvek > |
 |
Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 3.4.2009 Tazatel ty plody vůbec nechce!!! Chápete?
Nechce je otrhávat a patrně ani sbírat!!! Asi se ptá na sterilizaci stromů. |
 |
|
 |
Břízy - Jejich choroby a škůdci, 31.3.2009 Zbytečně do diskuse vnášíte dusno, pisatel dodal svůj názor a to jak tento názor působí na Vás je zase zcela jedno ostatním. Bříza pro Vás může být dekorativní, o tom není sporu, pro les je skutečně považována za dřevinu plevelnou a rozhodně ji za... celý příspěvek > |
 |
Velká červenofialová ryngle, 30.3.2009 Já Vám rozumím, ale ono asi nejde jen o vysokou sladkost. Tahle slíva měla takovou vyváženou, celkově lahodnou chuť, tak akorát tuhou dužninu, šla pěkně od pecky, prostě fakt vynikající. Máme dosud žijící strom kulatější a určitě větší modré slívy a... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 30.3.2009 Dík Pájo. |
 |
nádrže na vodu - propojení a odklon přítoku?, 30.3.2009 Co s přebytečnou vodou po naplnění Vám neporadím, ale propojení mezi vypouštěcími ventily lze řešit nákupem již hotového propojovacího kusu. Zadejte do vyhledávání slovo. obalcentrum. a první odkaz je ten správný.Tato firma si ty propojovací kusy... celý příspěvek > |
 |
Velká červenofialová ryngle, 30.3.2009 Děkuji pane Vysloužile, asi to vybarvení mohlo záviset na kvalitě půdy a stanovišti. Já si ji pamatuji naprosto přesně ( jak už jsem psal výše) takovou, jaká je k nalezení (po chvilce listování podle abecedy) v odkazu, který sem dal 20.8.2007 ve... celý příspěvek > |
 |
Velká červenofialová ryngle, 30.3.2009 Budu ji shánět, co mi budou síly stačit.Dám vědět.Ta chuť je prostě nezapomenutelná. Vašek. |
 |
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 30.3.2009 Ano, kupovat čerpadlo hodlám v kamenné prodejně. Poraďte mi prosím jaké čerpadlo.
Potřebuji jej na zavlažování zahrady-zelenina apod.,vodu hodlám čerpat dešťovou, nachytanou do 1000l plastových nádrží v kleci. Znamená to, že voda bude plná... celý příspěvek > |
 |
Velká červenofialová ryngle, 29.3.2009 Moc děkuji, jen mi tedy potvrzujete, že tip na Victorii bude ten správný.
Teď ji ještě dokázat sehnat . |
 |
|
 |
40 let stará nafta, 29.3.2009 Člověče, to ani nezkoušejte. Vysvětlují Vám to tu správně a navíc si uvědomte, že japonci používají snad nejkvalitnější paliva na světě.Ty motory jsou tak taky konstruované, takže byste mu fakt nepřilepšil.
Pokud budete takovému motoru dávat... celý příspěvek > |
 |
Nový malotraktor, 29.3.2009 Já si dovolím předat zkušenost spíš zprostředkovanou od uživatele a taky od kamaráda prodejce takovéto techniky z doby, kdy jsem něco podobného také sháněl a osobně objížděl a zkoumal.
Na Vaše potřeby velmi silný stroj, spíš se dá říct v porovnání s... celý příspěvek > |
 |
Velká červenofialová ryngle, 29.3.2009 Děkuji za odpověď pane Jelínku. Budu Vám věřit, neboť tuto vzpomínku na dětství zatím tak marně sháním po okolí, že už jsem z toho blázen.
Můžete mi prosím poradit, kde bych ji sehnal? Vašek. |
 |
Snížení hlučnosti motoru Jikov, 29.3.2009 Ano, je připravený na světýlko. |
 |
Velká červenofialová ryngle, 28.3.2009 Děkuji paní Lído, tak to jsem opět na začátku, protože té slívě, kterou jsem popisoval vzhledově odpovídá (na mém monitoru ) spíše ta 1. fotka-ta nahoře. |
 |