Příspěvky uživatele - 3.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aku kosačku - prosím doporučte, 3.4.2009
Teda ne že bych se do Vás chtěl jakkoliv navážet, ale dovolím si zareagovat. Naprosto nechápu, co dělal Váš soused na 700m2 celý víkend i s přestávkami.Nechci tady jakkoliv machrovat a vše co napíši je z vlastní zkušenosti.Pokud tato vlákna čtou... celý příspěvek >
Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 3.4.2009
Tazatel ty plody vůbec nechce!!!  Chápete? Nechce je otrhávat a patrně ani sbírat!!!  Asi se ptá na sterilizaci stromů.
Břízy - Jejich choroby a škůdci, 31.3.2009
Zbytečně do diskuse vnášíte dusno, pisatel dodal svůj názor a to jak tento názor působí na Vás je zase zcela jedno ostatním. Bříza pro Vás může být dekorativní, o tom není sporu, pro les je skutečně považována za dřevinu plevelnou a rozhodně ji za... celý příspěvek >
Velká červenofialová ryngle, 30.3.2009
Já Vám rozumím, ale ono asi nejde jen o vysokou sladkost. Tahle slíva měla takovou vyváženou, celkově lahodnou chuť, tak akorát tuhou dužninu, šla pěkně od pecky, prostě fakt vynikající. Máme dosud žijící strom kulatější a určitě větší modré slívy a... celý příspěvek >
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 30.3.2009
Dík Pájo.
nádrže na vodu - propojení a odklon přítoku?, 30.3.2009
Co s přebytečnou vodou po naplnění Vám neporadím, ale propojení mezi vypouštěcími ventily lze řešit nákupem již hotového propojovacího kusu. Zadejte do vyhledávání slovo. obalcentrum. a první odkaz je ten správný.Tato firma si ty propojovací kusy... celý příspěvek >
Děkuji pane Vysloužile, asi to vybarvení mohlo záviset na kvalitě půdy a stanovišti. Já si ji pamatuji naprosto přesně ( jak už jsem psal výše) takovou, jaká je k nalezení (po chvilce listování podle abecedy) v odkazu, který sem dal 20.8.2007 ve... celý příspěvek >
Budu ji shánět, co mi budou síly stačit.Dám vědět.Ta chuť je prostě nezapomenutelná. Vašek.
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 30.3.2009
Ano, kupovat čerpadlo hodlám v kamenné prodejně. Poraďte mi prosím jaké čerpadlo. Potřebuji jej na zavlažování zahrady-zelenina apod.,vodu hodlám čerpat dešťovou, nachytanou do 1000l plastových nádrží v kleci. Znamená to, že voda bude plná... celý příspěvek >
Velká červenofialová ryngle, 29.3.2009
Moc děkuji, jen mi tedy potvrzujete, že tip na Victorii bude ten správný. Teď ji ještě dokázat sehnat  .
40 let stará nafta, 29.3.2009
Člověče, to ani nezkoušejte. Vysvětlují Vám to tu správně a navíc si uvědomte, že japonci používají snad nejkvalitnější paliva na světě.Ty motory jsou tak taky konstruované, takže byste mu fakt nepřilepšil. Pokud budete takovému motoru dávat... celý příspěvek >
Nový malotraktor, 29.3.2009
Já si dovolím předat zkušenost spíš zprostředkovanou od uživatele a taky od kamaráda prodejce takovéto techniky z doby, kdy jsem něco podobného také sháněl a osobně objížděl a zkoumal. Na Vaše potřeby velmi silný stroj, spíš se dá říct v porovnání s... celý příspěvek >
Velká červenofialová ryngle, 29.3.2009
Děkuji za odpověď pane Jelínku. Budu Vám věřit, neboť tuto vzpomínku na dětství zatím tak marně sháním po okolí, že už jsem z toho blázen. Můžete mi prosím poradit, kde bych ji sehnal? Vašek.
Snížení hlučnosti motoru Jikov, 29.3.2009
Ano, je připravený na světýlko.
Velká červenofialová ryngle, 28.3.2009
Děkuji paní Lído, tak to jsem opět na začátku, protože té slívě, kterou jsem popisoval vzhledově odpovídá (na mém monitoru ) spíše ta 1. fotka-ta nahoře.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika