Příspěvky uživatele - 51.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Asi nejjednodušší, 14.1.2009
No právě, že občas pohromadě budou a občas zase ne. Navíc je budu muset přenášet do skleníku a tak. Stavět jeden velkej pro mne není řešení.
Asi nejjednodušší, 14.1.2009
-Ty dva kalfasy na sobě bych nerealizoval (zbytečně celé zařízení nabere na výšce) -jinak 2 přepravky mě taky napadly, ale tuhle věc nebudu stavět pouze jednu. A když porovnáte cenu kalfasu (max. 200,-) a cenu přepravek (za obě cca 800,-) a teď... celý příspěvek >
Poradí někdo? problém s konstrukcí, 13.1.2009
to je právě to, co bych velice nerad. 2 nádoby. Jistě, bylo to daleko jednodužší, ale na přenášení nepraktické. A co já předpokládám, tak to bude cestovat dost..
Tak tady dávám konkrétní nákres: Potřebuji teda aby to druhé dno, šlo bez problémů zvednout pomocí madla (nebude k němu přístup) a přitom, aby dostatečně těsnilo.  Čerpadlo prostor s keramzitem naplní zhruba za 5 minut (kdyby vše na 100%... celý příspěvek >
Navíc by mohlo dojít k situaci, kdy se těsnění od stěny othne a vše skončí ve vodě.
To by možná bylo řešení, naprosto hemetické to nepotřebuji. Jenom onen průsak nesmí být větší než nějakých 5-10 litrů/min. Věc druhá, ale je, jestli to těsnění (bude pořád ve vlkém prostředí) nebude uvolňovat nějaké látky, popřípadě, nebude hýbyt s... celý příspěvek >
Dobrý den, při konstrukci hydroponického zařízení jsem narazil na jeden problém a nemohu mu přijít na kloub. Mám nádobu (klasický zednický kalfas 90l) a zhruba uprostřed výšky, potřebuji přidat druhé dno. Přidat ho by nebyl problém, ale potřebuji,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika