Příspěvky uživatele - 133.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Sheron 2T, 22.8.2008
Měli jsme doma asi osm litrových flašek a postupně zmizly ve dvoutaktech (pila dolmar a husqvarna, dvojtakt vari, křovák stihl, piovýr, puch 50, babeta) nikdy se nic nezadřelo, špatný asi nebude. Žádný dvoutakt nemá vyšší požadavek než normu TC.... celý příspěvek >
Existuje kovová žací hlava pro benzinový vyžínač?, 22.8.2008
On asi ani kov nevydrží věčně.  Na své stihllce FS350 jsem probrousil i železný klobouček pod třícípákem. Viděl jsem u partneru, že klobouček je sice z plastu, ale je na ložisku a vůči zemi se netočí. Zajímala by mě jeho životnost Chytře má... celý příspěvek >
Vysokotlaký čistič, 20.8.2008
Myčka má poměrně malou spotřebu vody, tak by dodávka z barelu měla stačit. proglém je s nasáváním vody do myčky. né každá to dokáže. Táta měl Karchera asi za 8000kč a nasát si nedokázal (i když to před tím prodejce sliboval) Já mám teď Einhell New... celý příspěvek >
Elektrická stříkací pistole, 29.7.2008
teď jsem viděl v Lidlu el. stříkací pistol PARKSIDE. Vypadala kvalitně a nebyla drahá. To by mohlo být něco pro Vás.
výběr tlakové myčky, 28.7.2008
Mám Einhell NHR 130 New Generation, Jsem spokojený, tlak má výbornej, je tichá, má integrovanou nádrž na saponát, v příslušenství i rotační kartáč, celokovové čerpadlo. Koupil jsem s kamarádem hned dvě v internetovém obchodě v Rakousku. I s dopravou... celý příspěvek >
Krovinorezy Topower CG 330 / 430, 25.7.2008 Obsahuje fotku
Jedná se pořad o ten stejný křovinořez z číny jako je Vega, Abg... Kvalita vyhlášených europských značek (Aeg, Bosch, Elektrolux...) jde dost často do háje a kvalita číňanů se zvyšuje (v číně existují i vyloženě kvalitní věci-k nám se bohužel... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 18.7.2008
Čtyřtaktní motory u sekaček mají na svůj objem relativně malý výkon a navíc nízké otáčky. Proto výkonostním požadavkům vyhoví snad každý olej do čtyřtaktů. Sekačka většinou nemá olejový filtr, proto je daleko důležitější pravidelná kontrola a výměna... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu - Honda 425 X Husqvarna 323, 2.7.2008
I honda 425 existuje ve variantě s řídítky. Ale za 9000kč jsem Husqvarnu 323, ani Hondu 425 nikde nenašel.
Dolmar, 1.7.2008
kdysi jsem tu psal, jak jsem nespokojený s vozíkem vari, že kdejakej kutil sestrojí lepší. Ona je to bohužel pravda. Origo kola ze skutru jsou malé, úzké, nic neuvezou. Nejdou lechce nahradit vojetejma z auta. Brzdy brzděj blbě a ručka už nejde.... celý příspěvek >
Elektrické vyžínače, 27.6.2008
Osobně si myslím, že black and decker býval, ale už není kvalitní značka. Rozhodně ne v zahradní technice. Konkrétně vyžínače dělá max. 550W. o váze 2,9kg. Zmíněné Stiga, Ryobi, Flymo... jsou dvakrát těžší a snad i kvalitnější. Studoval jsem na netu... celý příspěvek >
Elektrické vyžínače, 27.6.2008
zkuste se modívat na flymo.cz, je tam i seznam dodavatelu náhradních dílů. Síť dodavatelů je zřejmě stejná s partnerem. Jináč jsem ještě na netu našel stigu ST 1100EL. Tu si na sekacky.cz někdo docela pochvaloval... Jirka
díky, 24.6.2008
a jaký jste koupil?
jakou kosu, 24.6.2008
U nás nás ve vesnici, kde máme chalupu kosí kosou i ženské.  Je to nejlepší nástroj na trávu pro králíky. Každej den si posečou kousek a za měsíc maj posekanou zahradu...  Já už mám čerstvě naklepanou kosu od souseda, ale raději sahám po... celý příspěvek >
Křovinořez Partner?, 18.6.2008
Jó tak to Vám neporadím. Před několika roky jsem na to řadu Prtner koukal a všechno levnější než 422X bylo na pohled dost fórové. 407 bude zřejmě nějaká odvozenina od 422X, tehdy se ještě nedělala
Křovinořez Partner?, 18.6.2008
Teď jsem se na netu na tu 422 koukal. Vsadil bych boty, že mívala hmotnost přes 8 kilo (tuším že 8,9kg)  To jí musel dát elektrolux odtučňovací kůru:)) Jináč záběr na strunu to má opravdu obrovskej. (54cm nemá ani sekačka na trávu) V trávě... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika