|
Olej Sheron 2T, 22.8.2008 Měli jsme doma asi osm litrových flašek a postupně zmizly ve dvoutaktech (pila dolmar a husqvarna, dvojtakt vari, křovák stihl, piovýr, puch 50, babeta)
nikdy se nic nezadřelo, špatný asi nebude. Žádný dvoutakt nemá vyšší požadavek než normu TC.... celý příspěvek > |
 |
Existuje kovová žací hlava pro benzinový vyžínač?, 22.8.2008 On asi ani kov nevydrží věčně. Na své stihllce FS350 jsem probrousil i železný klobouček pod třícípákem. Viděl jsem u partneru, že klobouček je sice z plastu, ale je na ložisku a vůči zemi se netočí. Zajímala by mě jeho životnost
Chytře má... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vysokotlaký čistič, 20.8.2008 Myčka má poměrně malou spotřebu vody, tak by dodávka z barelu měla stačit. proglém je s nasáváním vody do myčky. né každá to dokáže. Táta měl Karchera asi za 8000kč a nasát si nedokázal (i když to před tím prodejce sliboval) Já mám teď Einhell New... celý příspěvek > |
 |
Elektrická stříkací pistole, 29.7.2008 teď jsem viděl v Lidlu el. stříkací pistol PARKSIDE. Vypadala kvalitně a nebyla drahá. To by mohlo být něco pro Vás. |
 |
výběr tlakové myčky, 28.7.2008 Mám Einhell NHR 130 New Generation, Jsem spokojený, tlak má výbornej, je tichá, má integrovanou nádrž na saponát, v příslušenství i rotační kartáč, celokovové čerpadlo. Koupil jsem s kamarádem hned dvě v internetovém obchodě v Rakousku. I s dopravou... celý příspěvek > |
 |
Krovinorezy Topower CG 330 / 430, 25.7.2008  Jedná se pořad o ten stejný křovinořez z číny jako je Vega, Abg...
Kvalita vyhlášených europských značek (Aeg, Bosch, Elektrolux...) jde dost často do háje a kvalita číňanů se zvyšuje (v číně existují i vyloženě kvalitní věci-k nám se bohužel... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 18.7.2008 Čtyřtaktní motory u sekaček mají na svůj objem relativně malý výkon a navíc nízké otáčky. Proto výkonostním požadavkům vyhoví snad každý olej do čtyřtaktů. Sekačka většinou nemá olejový filtr, proto je daleko důležitější pravidelná kontrola a výměna... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu - Honda 425 X Husqvarna 323, 2.7.2008 I honda 425 existuje ve variantě s řídítky. Ale za 9000kč jsem Husqvarnu 323, ani Hondu 425 nikde nenašel. |
 |
Dolmar, 1.7.2008 kdysi jsem tu psal, jak jsem nespokojený s vozíkem vari, že kdejakej kutil sestrojí lepší. Ona je to bohužel pravda. Origo kola ze skutru jsou malé, úzké, nic neuvezou. Nejdou lechce nahradit vojetejma z auta. Brzdy brzděj blbě a ručka už nejde.... celý příspěvek > |
 |
Elektrické vyžínače, 27.6.2008 Osobně si myslím, že black and decker býval, ale už není kvalitní značka. Rozhodně ne v zahradní technice. Konkrétně vyžínače dělá max. 550W. o váze 2,9kg. Zmíněné Stiga, Ryobi, Flymo... jsou dvakrát těžší a snad i kvalitnější. Studoval jsem na netu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Elektrické vyžínače, 27.6.2008 zkuste se modívat na flymo.cz, je tam i seznam dodavatelu náhradních dílů. Síť dodavatelů je zřejmě stejná s partnerem. Jináč jsem ještě na netu našel stigu ST 1100EL. Tu si na sekacky.cz někdo docela pochvaloval... Jirka |
 |
díky, 24.6.2008 a jaký jste koupil? |
 |
jakou kosu, 24.6.2008 U nás nás ve vesnici, kde máme chalupu kosí kosou i ženské. Je to nejlepší nástroj na trávu pro králíky. Každej den si posečou kousek a za měsíc maj posekanou zahradu...
Já už mám čerstvě naklepanou kosu od souseda, ale raději sahám po... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Partner?, 18.6.2008 Jó tak to Vám neporadím. Před několika roky jsem na to řadu Prtner koukal a všechno levnější než 422X bylo na pohled dost fórové. 407 bude zřejmě nějaká odvozenina od 422X, tehdy se ještě nedělala |
 |
Křovinořez Partner?, 18.6.2008 Teď jsem se na netu na tu 422 koukal. Vsadil bych boty, že mívala hmotnost přes 8 kilo (tuším že 8,9kg) To jí musel dát elektrolux odtučňovací kůru:)) Jináč záběr na strunu to má opravdu obrovskej. (54cm nemá ani sekačka na trávu) V trávě... celý příspěvek > |
 |